Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Elmennétek műkörmöt csináltatn...

Elmennétek műkörmöt csináltatni (zselé) egy olyanhoz aki bár nem végezte el a sulit, de szépet csinál (szebbet mint egyes végzett műkörmösök) és olcsóbban is 1500-2000 körül?

Figyelt kérdés
Szóval kaptam egy halom műkörmös cuccot ajándékba és elég szép körmöket csináltam. Eddig barátnőimnek ismerőseimnek stb. és arra gondoltam, hogy csinálnék idegeneknek is csak hobbi szinten és csak az anyagköltséget kellene kifizetni.
2009. nov. 12. 19:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de egyátalán nem ugyanaz.Beszakadhat,levegősödhet,gombásodhat és akkor mit csinálsz?Ja persze menj be a balesetire majd megoldják.
2010. ápr. 18. 17:11
 12/12 anonim ***** válasza:
Aki otthon van a témában,az nem csinál ilyet. Gondolom Te sem mondanál jogból olyan hülyeséget valakinek,hogy utánna börtönbe csukják a tanácsod miatt érted?:)
2010. ápr. 20. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!