Frissen végzett körmöshöz ha olcsóbban készíti a műkörmöt, pl 2000Ft körül akkor elmennétek vagy azért mert csak most végzett lekezelnétek?
Nekem pont ilyen műkörmösöm van :) Már akkor elkezdtem hozzá járni, mikor még nem is volt papírja. Gyönyörűen dolgozik, vizsgára engem vitt modellnek, mert hosszúak az ujjaim, és ápolt a bőröm, de engem nem érdekel,hogy mikor végzett, csak az, hogy milyen árban, és minőségben dolgozik :)
20/L
Köszönöm szépen a válaszokat, megnyugtatóak.
Sajnos nem debreceni vagyok, Budapesten élek.
Egy tanácsot fogadj el: nem ez a "kedves" vendég volt az egyetlen problémás életed során, belefutsz még néhány ilyenbe. Ne ijedj meg, ne vedd magadra, amit mondd, hiszen nem a te hibád, ha ő az a fajta, aki mindenbe beleköt. Ezért sem olyan könnyű ez a szakma, mert ugye emberekkel kell foglalkoznunk, sokszor kell adni tanácsot, de néha elég, ha csak meghallgatjuk őket. Viszont tudni kell kezelni a problémákat is. Ezt barátnőddel, tesóddal, szüleiddel, akárkivel tudod gyakorolni, egy a lényeg, hogy higgadtan és türelmesen kell kezelni a problémás vendégeket is, még akkor is, ha legszívesebben elküldenéd melegebb éghajlatra.
Ja, és még valamit elárulok: az, hogy frissen végzett valaki, nem jelenti azt, hogy rosszul dolgozik. Láttam én már olyan "szakember" munkáját, akinek több éves tapasztalata van, az elkészített "alkotásnak" viszont egy hét múlva se híre se hamva...
Melyik megyében laksz?
Üdv, egy körmös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!