Mit gondoltok rólam? (képek)
"hogy leszólsz valakit olyasvalamiért, amihez semmi közöd, ha neki így tetszik, akkor hordja csak így"
Már miért ne lenne közöm? Válaszolj erre kérlek...
Egy közösségben(országban) élünk, így mindenkinek kötelessége gondoskodnia a másikról. Ha nem veszi magát észre, akkor így kell velük bánni.
17/f
Amikor megnyitottam az 1. képet, akkor annyit mondtam magamban, hogy, hogyha ismernélek, akkor egy kicsit hosszabb ismerkedés után megkérném a kezed; nagyon aranyos vagy azon a képen. Ahogy tovább haladtam, kicsit már elmúlt ez az érzés. A 4. képen újra szimpatikusnak tűntél. Úgy gondolom, hogy ezen a 2 képen természetesebb vagy, ez áll jól neked -szerintem. Az 1. és 4. képeden tetszik a stílusod! :)
Összességében szép vagy nagyon!
(a lepontozóknak, csak annyit szeretnék mondani, hogy ez az én szubjektív véleményem, nem eröltetem rá senkire)
17/F
"(a lepontozóknak, csak annyit szeretnék mondani, hogy ez az én szubjektív véleményem, nem eröltetem rá senkire)"
Attól még le leszel pontozva, mert szar az ízlésed.
17/f
Nem értem miért kell egymást lepontozni... Mindenki elmondta a saját véleményét, azért mert nem egyeznek, nem kell egymást szidni.
(Csupán kíváncsi voltam, hogy mit gondolnak rólam mások.)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!