Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok rólam? (képek)

Mit gondoltok rólam? (képek)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. márc. 17. 09:34
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
nagyon szép vagy^^
2012. márc. 17. 16:12
 22/43 anonim ***** válasza:
Szerintem meg pont meg van elégedve magával, és dicséretet vár. Amúgy szép vagy. 17/L
2012. márc. 17. 16:21
 23/43 anonim ***** válasza:

"hogy leszólsz valakit olyasvalamiért, amihez semmi közöd, ha neki így tetszik, akkor hordja csak így"

Már miért ne lenne közöm? Válaszolj erre kérlek...

2012. márc. 17. 17:10
 24/43 anonim ***** válasza:

Egy közösségben(országban) élünk, így mindenkinek kötelessége gondoskodnia a másikról. Ha nem veszi magát észre, akkor így kell velük bánni.

17/f

2012. márc. 17. 17:16
 25/43 anonim ***** válasza:
11%

Amikor megnyitottam az 1. képet, akkor annyit mondtam magamban, hogy, hogyha ismernélek, akkor egy kicsit hosszabb ismerkedés után megkérném a kezed; nagyon aranyos vagy azon a képen. Ahogy tovább haladtam, kicsit már elmúlt ez az érzés. A 4. képen újra szimpatikusnak tűntél. Úgy gondolom, hogy ezen a 2 képen természetesebb vagy, ez áll jól neked -szerintem. Az 1. és 4. képeden tetszik a stílusod! :)

Összességében szép vagy nagyon!

(a lepontozóknak, csak annyit szeretnék mondani, hogy ez az én szubjektív véleményem, nem eröltetem rá senkire)

17/F

2012. márc. 17. 17:46
 26/43 anonim ***** válasza:
Szerintem is szép vagy,engem speciel nm zavar,hogy követed az adott divatot.Kb 14-15 évesnek tippellek.
2012. márc. 17. 19:14
 27/43 anonim ***** válasza:
0%

"(a lepontozóknak, csak annyit szeretnék mondani, hogy ez az én szubjektív véleményem, nem eröltetem rá senkire)"

Attól még le leszel pontozva, mert szar az ízlésed.

17/f

2012. márc. 18. 00:15
 28/43 anonim ***** válasza:
a stílusod tucat, az arcod szép, de szerintem nem vag ykülönleges
2012. márc. 18. 01:49
 29/43 A kérdező kommentje:

Nem értem miért kell egymást lepontozni... Mindenki elmondta a saját véleményét, azért mert nem egyeznek, nem kell egymást szidni.

(Csupán kíváncsi voltam, hogy mit gondolnak rólam mások.)

Köszönöm a válaszokat!

2012. márc. 18. 08:33
 30/43 anonim ***** válasza:
Most mi olyan nagy bűn abban, hogy azt mondom egy szép lányra, hogy szép?! Mellesleg hozzá tettem, hogy lenne még jobb! De nem húzom fel magam, ugyanis itt valószínűleg kommenthuszárok vannak, akik tudják a tutit és a foteltól távolabb nem jutnak... Kösz, hogy lerontottátok a statomat!
2012. márc. 18. 11:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!