Mit gondoltok ezekről a lányokról? (képek)
Sima hétköznapi lányokról van szól.Kíváncsi lennék kinek mi a véleménye ,egyenként róluk??!És még arra is hogy ki az aki a legszimpatikusabb??:D
1:
2:
3:
4 ezen a képen a bal oldali lányt nézzétek:
és végül az 5.:
nekem a 3. lány a legszimaptikusabb, az első meg tök aranyos, gondolom ő még pici:)
a 2. lány még úgy ahogy okés, nagyon más lehet az izlésünk, de a kép alapján az jön le, hogy rendben van magával, önmaga, van kialakult egyénisége és ez jó.
A másik 2 lányról ezek sajna nem mondható el, tipikus tucat csajok. bocsi.
sztem nagyon átlagosak
egyik se szép
5.se....
13:51 vagyok
a 4.képen levő(bal oldali)lány szimpatikus
Kifejezetten egyik se ellenszenves.
3., a szemüveges a legszimpatikusabb, komolynak, egyéniségnek tűnik, és szép is az arca. Az 1. is szimpatikus, mert ő sem akar 10 évvel idősebbnek kinézni a koránál, kedves, természetes.
A másik 3 a divatot követi. A 2. néz ki még a legízlésesebben, bár nekem a ciklámen nyaklánca nem tetszik.
A 4. se csúnya, de szerintem nem előnyös a testalkatára ez a felső. Nem csak a divatot kell nézni, hanem azt is, hogy mi áll jól! A miniszoknya jó neki de ez a felső nem. (Már ha a magasabb lányt kell nézni)
Az 5.ben az nem tetszik, hogy agyon van szoláriumozva (vagy alapozva) - vagy csak a képen látszik így? De valahoyg nem jó ez a smink. Pedig szép szeme lenne.
Hát nekem egyik sem nagy szám, sőt.
Az utolsó szerintem ugyanolyan idős, mint a többi, de elöregítette a fejét....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!