Mit gondoltok rólam? (képek)
2012. márc. 17. 09:34
2/43 anonim válasza:
Alapvetően szép vagy, bár nincs valami jellegzetes arcod, nem ismernélek meg fél óra múlva. Némelyik póz viszont gáz.
3/43 anonim válasza:
szerinted az arcod nagyon szép
4/43 anonim válasza:
Szerintem szép vagy,de az utolsó képen az a szemüveg zavar(bár mindenkin:D) az első és a harmadik kép a legjobb azon nagyon kedvesnek tűnsz:)
16L
5/43 anonim válasza:
szeerintem szép vagy. :)első azért nem kéne ilyen jelzőkkel illetni szerintem..
13/L
6/43 anonim válasza:
Ha egyszer az, akkor igen...
17/f
7/43 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép vagy. :)
(bár az a ruha az ötödik képen tényleg kicsit rövidnek tűnik...)
amúgy meg ezen az oldalon általában a szép lányokat lerondázzák, a rondákat meg istenítik, hogy milyen természetes szépség... ://
8/43 anonim válasza:
Én nem mondtam, hogy ronda, csak hogy ízléstelen, igénytelen p*csa...
10/43 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép vagy. Az utolsó kép tényleg nem valami pompás,de a többin nagyon szèp vagy.Én a helyedben ilyen szép arrcal,test alkattal felkeresnék 1 modellügynökset . : )
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!