köszi ,
csak azért kérdeztem mivel a szüleim mindíg azt mondják h ők ennyi idősen (20) vékonyabbak voltak
Rakj fel olyat amin egészében látszol, különben nem lehet reálisan értékelni (csak a nyálcsorgatók örülnek mert egy kis bőrt látnak:P) persze személyes adatok védelme, fej kitakarva, stb; de így nem nagyon lehet mihez viszonyítani, mert a 2. képen egy has látszik, ami szerintem be is van azért húzva, az első képen pedig egész jó lenne a témában, viszont nincs meg az összkép így sem.
Így elsőre annyit, hogy látszik hogy van a hasadon zsír, viszont nem tűnik vészesnek (tehát nem tűnsz kövérnek), de azért ez nem igazi lapos has valószínűleg, azt te is tudod!
szerintem nagyon jó alakod van!
vékony láb, karcsú derék!:)
köszi, így már lehet választ adni az eredeti kérdésre: Nem vagy kövér.
Egyébként ugye szoktál sportolni? Ha eddig nem sportoltál, akkor mindenképpen kezdd el, ha igen, akkor mit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!