Lenézed azt a lányt aki pattanásos arcát nem takarja el alapozóval?
nem gáz,én inkább magamba el is mosolyodok, hogy vannak még normálisabb lányok.
nem veszi észre sok ember, hogy az alapozóval csak kiemeli a pattanásait. :/
Én is használok alapozót,de énis mértékkel,nem mindig... és nekem nem pattanásos az arcom,csak elfedem a pirosságot/hajszálereket. De inkább azt is korrektorral..
Nem nézem le őket. Nem tehetsz arról ha pattanásaid vannak. És ha még kozmetikushoz is jársz, fizetsz érte, és még otthon is teszel ellene, akkor végképp ne érezd magad bűnösnek. Meg tudod, aki alapozót használ, hiába keni magára, látszik. Kivéve, ha nem nagyon vastag rétegben keni magára (az szerintem gázabb, amikor valakinek NAGYON látszik hogy alapozó van az arcán. Főleg ah elüt a bőrszínétől). Bár én csak korrektort használok, de nem szeretem használni, mert tudom hogy nem tesz jót a bőrömnek. :S Mindig az a célom, hogy egyszer úgy menjek el valahová, hogy nem kenek magamra korrektort. :D
16/L
értékelem válaszaitokat!
orÜlok, hogy így látjátok:)♥♥♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!