Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lenézed azt a lányt aki...

Izabell kérdése:

Lenézed azt a lányt aki pattanásos arcát nem takarja el alapozóval?

Figyelt kérdés
18 leszek, még mindig nem hibátlan az arcom. Suliba sosem alapozok, csak pl:táncórára vagy fontos alkalomra....persze zavarnak a pattanások...dee
2012. márc. 6. 15:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

nem gáz,én inkább magamba el is mosolyodok, hogy vannak még normálisabb lányok.

nem veszi észre sok ember, hogy az alapozóval csak kiemeli a pattanásait. :/

Én is használok alapozót,de énis mértékkel,nem mindig... és nekem nem pattanásos az arcom,csak elfedem a pirosságot/hajszálereket. De inkább azt is korrektorral..

2012. márc. 6. 22:09
 12/15 anonim válasza:
Lehet valakit azért lenézni amiről nem tehet?Persze vannak akik még csak krémmel sem kenik az arcukat,pedig lehet hogy attól elmúlna.De ha vannak akik zsíros bőrűek,és ezért folyton előjönnek a pattanások.
2012. márc. 8. 15:35
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem nézem le őket. Nem tehetsz arról ha pattanásaid vannak. És ha még kozmetikushoz is jársz, fizetsz érte, és még otthon is teszel ellene, akkor végképp ne érezd magad bűnösnek. Meg tudod, aki alapozót használ, hiába keni magára, látszik. Kivéve, ha nem nagyon vastag rétegben keni magára (az szerintem gázabb, amikor valakinek NAGYON látszik hogy alapozó van az arcán. Főleg ah elüt a bőrszínétől). Bár én csak korrektort használok, de nem szeretem használni, mert tudom hogy nem tesz jót a bőrömnek. :S Mindig az a célom, hogy egyszer úgy menjek el valahová, hogy nem kenek magamra korrektort. :D

16/L

2012. márc. 8. 16:52
 14/15 A kérdező kommentje:

értékelem válaszaitokat!

orÜlok, hogy így látjátok:)♥♥♥

2012. márc. 8. 20:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem, ha dolgozik a pattanàsok ellen. Èn pl az alapozókra allergiàs vagyok. Csak mèg nem jöttem rà melyik alapanyagukra... szóval ha a fejemre kenem, màsnap akkor is pattanàsos leszek, ha egy se volt rajtam. Ez van...
2016. ápr. 22. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!