Lenézed azt a lányt aki pattanásos arcát nem takarja el alapozóval?
Inkább azt nézem le, aki el akarja takarni és nem veszi észre, hogy csak ront a helyzeten.
Kérdező, egy látogatást ajánlanék a kozmetikusnál, ő majd helyrehoz és ellát tanácsokkal.
köszi a választ...
Amúgy 3 hetente járok kozmetikushoz, kedves válaszoló...és naponta kezelem az arcomat...csak még van javítanivaló
Ocsmány, ha valaki sminkeli magát.
19/f
A pattanások nem a te bűnöd. Az megvetendő, aki lány létére nem adja meg a kellő igényességet, aki nem ápolja magát. Szerintem, semmi baj, ha nem takarod el alapozóval.
Én csak azokat a területeket szoktam bekenni egy bőrszínű szárító kenőccsel, ahol nagyon látszik a gyulladás.
17/F
Nem, bár gondolom közrehat, hogy az én arcom sem tökéletes, de nem vakolom magam. :D
Őszintén szólva az emberek zöme a színt se találja el alapozóvásárláskor, a használat meg végképp nem megy. A pattanás meg látszik alapozón keresztül is.
És bizony elég sok embernél nem az ápolás hiánya, nem a táplálkozás, nem allergia okozza a pattanásokat, hanem hormonproblémák pl. Meg van, aki ilyen típus, még bőrgyógyász sem tud csodát tenni néha.
Aki ilyenek miatt ítélkezik, azokkal nem foglalkozok, szerintem elég baj neki az, hogy ennyire sekélyes és értelemszegény.
Nem nézem le,de persze megjegyzem magamban,hogy nem a legszebb a látvány.Persze nem mind1,hogy 1-2 pattiról van szó(ami nekem is van),vagy egymás hegyén hátán éktelenkednek a gyulladt,csunya pattanások.. Persze ilyenkor eszembe jut,hogy nem tehet róla,meg hormonok,de attól még csúnya és vmiért az igénytelenséget juttatja eszembe.De ez nm lenézés részemről.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!