Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lenézed azt a lányt aki...

Izabell kérdése:

Lenézed azt a lányt aki pattanásos arcát nem takarja el alapozóval?

Figyelt kérdés
18 leszek, még mindig nem hibátlan az arcom. Suliba sosem alapozok, csak pl:táncórára vagy fontos alkalomra....persze zavarnak a pattanások...dee
2012. márc. 6. 15:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Inkább azt nézem le, aki el akarja takarni és nem veszi észre, hogy csak ront a helyzeten.

Kérdező, egy látogatást ajánlanék a kozmetikusnál, ő majd helyrehoz és ellát tanácsokkal.

2012. márc. 6. 15:18
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
nem. engem nem zavar, szerintem mást sem. Tudod az embereket mindig a saját bajuk zavarja inkább...legalábbis a normálisabbakat. a bunkók már bajaikon csámcsognak!
2012. márc. 6. 15:29
 3/15 A kérdező kommentje:

köszi a választ...

Amúgy 3 hetente járok kozmetikushoz, kedves válaszoló...és naponta kezelem az arcomat...csak még van javítanivaló

2012. márc. 6. 15:30
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
nem. ha kezeled mindennap és nem múlik el, lehet hogy az étkezési szokásaiddal van probléma.
2012. márc. 6. 15:43
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek az elsővel. Sokkal csúnyább az mikor minden áron el akarják takarni és a végén egy "alapozó csomó" lesz az arcukon..
2012. márc. 6. 16:39
 6/15 anonim ***** válasza:
50%

Ocsmány, ha valaki sminkeli magát.

19/f

2012. márc. 6. 16:51
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

A pattanások nem a te bűnöd. Az megvetendő, aki lány létére nem adja meg a kellő igényességet, aki nem ápolja magát. Szerintem, semmi baj, ha nem takarod el alapozóval.

Én csak azokat a területeket szoktam bekenni egy bőrszínű szárító kenőccsel, ahol nagyon látszik a gyulladás.

17/F

2012. márc. 6. 16:57
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem, bár gondolom közrehat, hogy az én arcom sem tökéletes, de nem vakolom magam. :D

Őszintén szólva az emberek zöme a színt se találja el alapozóvásárláskor, a használat meg végképp nem megy. A pattanás meg látszik alapozón keresztül is.

És bizony elég sok embernél nem az ápolás hiánya, nem a táplálkozás, nem allergia okozza a pattanásokat, hanem hormonproblémák pl. Meg van, aki ilyen típus, még bőrgyógyász sem tud csodát tenni néha.

Aki ilyenek miatt ítélkezik, azokkal nem foglalkozok, szerintem elég baj neki az, hogy ennyire sekélyes és értelemszegény.

2012. márc. 6. 16:58
 9/15 MrTumbles ***** válasza:
figyelj ha valaki olyasmiert nez le valakit amirol nem tehet az kreten. senkit nem erdekel ha egy fiatal pattanasos egyebkent... ez tok normalis! majd kinovod. aki meg ugrat erte az biztos csak valami dedos osztalytarsad vagy valami primitiv. ne foglalkozz ezekkel. nem kell alapoznod mert csak eltomul a polus es meg tobb pattanas lesz.
2012. márc. 6. 18:16
 10/15 anonim ***** válasza:

Nem nézem le,de persze megjegyzem magamban,hogy nem a legszebb a látvány.Persze nem mind1,hogy 1-2 pattiról van szó(ami nekem is van),vagy egymás hegyén hátán éktelenkednek a gyulladt,csunya pattanások.. Persze ilyenkor eszembe jut,hogy nem tehet róla,meg hormonok,de attól még csúnya és vmiért az igénytelenséget juttatja eszembe.De ez nm lenézés részemről.

18/L

2012. márc. 6. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!