Létezik bármilyen lehetőség arra, hogy pattanásos bőrömet alapozni tudjam?
Helló, 17 éves lány vagyok. Arról lenne szó, hogy az én arcom...hogy is mondjam..."nem egyszerű". Ezt úgy értem, hogy nem az van, hogy akkor ott a bőr és van 1-2 pattanás rajta, aztán nyugodtan lehet alapozni.
Az én arcom sok helyen egyenetlen, pattanásos, de legfőképp arról van szó, hogy egyenetlen, szóval nem olyan sima amit könnyen lehetne alapozni. Ezért soha nem is merem alapozni magam, mert biztos rosszul jönne ki és az még rosszabb lenne, mint így ahogyan van.
Azonban gondolom az én bőrtípusomat is lehet valahogy alapozni...és lehetőleg valahogy úgy, hogy ne legyen komikus vagy groteszk kinézete, mert ugyebár a cél az volna, hogy kicsit kellemesebbé tenni a bőrfelületet. Mivel nem pici pattanások vannak, hanem néhol nagyobbacskák is, ezért oda több alapozó kellene tenni, de akkor helyenként túl sok lenne vagy összeráncolódna, vagy valami lenne amiért nem volna egyenletes és akkor az nem volna jó, tehát fogalmam sincs hogyan tudnám csinálni...
Tudnátok segíteni ?
Köszönöm a válaszod előszőris...
ahm, csak annyit, hogy én arctisztításon voltam már, és nem akarlak megbántani, de ostobaságnak tartom amit ott művelnek és orvos ismerősöm is azt mondta, hogy nem a legegészségesebb az amikor a kozmetikus minden pattanást kinyomkod..de azzal viszont egyetértek, hogy sminkelés szempontjából tanácsot kérjek kozmetikustól, köszönöm az ötletet
Nekem is ilyen arcom volt, aztán elmentem egy bőrgyógyászhoz, de addigra már sírtam, hogy milyen az arcom. Kaptam egy nagyszerű gyógyszert, a neve Sotret, egy éven keresztül szedtem, de már az első hónap után bababőröm lett. Azóta magabiztos vagyok, minden rendben van és imádok élni :) Sőt, már 1 éve nem szedem és sehol egy pattanás, végre mindenki megdicsér. Szóval én csak ajánlani tudom :)
19/L
Ezt próbáld ki szerintem! Nekem nagyon sokat segített! Aztán ha már picit javul a helyzet könyebb lesz az alapozás is:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!