Szeretnék tetoválást csak nem tudom hova. Ötletek?
Figyelt kérdés
deréktáj kizárva.Mintákat is szívesen várok.18/L2012. márc. 2. 19:39
1/6 Travis7 válasza:
Az oldaladon,kezdve lentről deréktájt,fel nyakig,érintve a hátat is futna a kedvenc virágod(rózsa,orchidea,liliom,akármi..)
2/6 anonim válasza:
Igazából ha nem tudod hova, akkor még nem szeretnél igazán. Akkor csináltass, ha van egy konkrét elképzelésed, mind a minta, mind annak a helyét, nagyságát illetően!
3/6 anonim válasza:
lapocka illetve hát.. ezeket bizonyos szituációkban ahová nem való a tetoválás tök egyszerűen eltudod takarni :)
4/6 anonim válasza:
"Szeretnék sok pénzt keresni minél hamarább,de dolgozni nem szeretek"
Ez pont olyan,ha még elképzelésed sincs,hogy milyen meg egyáltalán,hogy hova,akkor felejtsd el,mert azért,hogy csak legyen,mert most nagyon menő,az iszonyatos.
5/6 anonim válasza:
Így ne akarj tetoválást... Komolyan tőlünk várod, hogy ötleteket adjunk arra, hogy TE a saját testeden mit viselj életed végéig? Mindenképp valami olyat tetováltass, aminek számodra jelentése van, hisz
6/6 anonim válasza:
*rásétált a macska a billentyűzetre, bocsi xD
Szóval mindenképp olyat tetováltass, ami számodra sokat jelent, hiszen nem tudod lemosni, mint a turbó rágós tetoválásokat. És ne az érdekeljen, hogy mások mit szólnak hozzá. Én is most tetováltattam, páran már meg is szólták, de kit érdekel. Nem másoknak szól a tetoválás, hanem saját magadnak. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!