Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szeretnék tetoválást csak nem...

Szeretnék tetoválást csak nem tudom hova. Ötletek?

Figyelt kérdés
deréktáj kizárva.Mintákat is szívesen várok.18/L
2012. márc. 2. 19:39
 1/6 Travis7 válasza:
Az oldaladon,kezdve lentről deréktájt,fel nyakig,érintve a hátat is futna a kedvenc virágod(rózsa,orchidea,liliom,akármi..)
2012. márc. 2. 20:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Igazából ha nem tudod hova, akkor még nem szeretnél igazán. Akkor csináltass, ha van egy konkrét elképzelésed, mind a minta, mind annak a helyét, nagyságát illetően!
2012. márc. 2. 20:19
 3/6 anonim ***** válasza:
lapocka illetve hát.. ezeket bizonyos szituációkban ahová nem való a tetoválás tök egyszerűen eltudod takarni :)
2012. márc. 2. 20:22
 4/6 anonim ***** válasza:

"Szeretnék sok pénzt keresni minél hamarább,de dolgozni nem szeretek"

Ez pont olyan,ha még elképzelésed sincs,hogy milyen meg egyáltalán,hogy hova,akkor felejtsd el,mert azért,hogy csak legyen,mert most nagyon menő,az iszonyatos.

2012. márc. 2. 20:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Így ne akarj tetoválást... Komolyan tőlünk várod, hogy ötleteket adjunk arra, hogy TE a saját testeden mit viselj életed végéig? Mindenképp valami olyat tetováltass, aminek számodra jelentése van, hisz
2012. márc. 3. 13:43
 6/6 anonim ***** válasza:

*rásétált a macska a billentyűzetre, bocsi xD

Szóval mindenképp olyat tetováltass, ami számodra sokat jelent, hiszen nem tudod lemosni, mint a turbó rágós tetoválásokat. És ne az érdekeljen, hogy mások mit szólnak hozzá. Én is most tetováltattam, páran már meg is szólták, de kit érdekel. Nem másoknak szól a tetoválás, hanem saját magadnak. (:

2012. márc. 3. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!