Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Félig intim tetoválást szeretn...

Félig intim tetoválást szeretnék, valami nagyon csajosat, és dögöset. ötletek? Kép is jöhet;)

Figyelt kérdés
2011. febr. 23. 20:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

nagyot szeretnél, vagy kicsit, vagy mind1?:P

Pl kezdődhetne a derekadon, és majdnem "ott"érne véget! Pl virágok, orchideák egy indán. Mindjárt keresgélek:P

Nekem is van egy orchideám, és egy pillangóm

22L

2011. febr. 23. 21:03
 2/12 anonim ***** válasza:

nah pl ez a kis rózsaszínes, csak persze kisebbe, esetleg pillangókat is lehetne bele variálni.

[link]

2011. febr. 23. 21:05
 3/12 anonim ***** válasza:
meg a virágok helyett, valami szebb virágokat. Pl orchideát, vagy valami hegyes levelűt
2011. febr. 23. 21:12
 4/12 A kérdező kommentje:

jaaaj nagyon szép:)) de nekem ez lesz az első,és egy kicsit szeretnék,illetve nem ilyen nagyot:) csak h "ott" legyen.

de nagyon szép és köszönöm:P

2011. febr. 23. 21:35
 5/12 anonim ***** válasza:
2011. febr. 23. 21:40
 6/12 anonim ***** válasza:

szívesen:) Nekem a pillangóm az csípőcsontom mellett van, de gondolom te annál közelebb szeretnéd!

Pl én egy olyat is el tudnék képzelni, hogy egy Tündér, úgy megcsinálva, mintha "rajta" ülne!

néhány kép

[link]

akár lehetne maga csingiling is

[link]

[link]

[link]

2011. febr. 23. 21:48
 7/12 anonim ***** válasza:
megint én vagyok, csak masnit ne!!:P:S
2011. febr. 23. 21:49
 8/12 A kérdező kommentje:

[link]

ez rettenetesen tetszik:) ezen elgondolkozok.köszönöm szépen,nagyon aranyos vagy!!:)

2011. febr. 23. 22:01
 9/12 anonim ***** válasza:

igazán nincs mit:) jó helyet választottál, ott annyira nem fáj. Nekem is az a tündér tetszik jobban, amit visszalinkeltél, de, ha beírod google-ba még rengeteget találsz.

Én annyit javasolnék, hogy ne legyen fekete-fehér. Sokkal csajosabb, ha van benne egy kis szín, rózsaszín, vagy barackvirág szín.

2011. febr. 23. 22:08
 10/12 anonim ***** válasza:

nem bírtam ki, és még keresgéltem, ezek is csodaszépek! Kár, hogy nekem már van, mert én is elgondolkoznék egy tündéren:)

[link]

ez elég dögös

2011. febr. 23. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!