Félig intim tetoválást szeretnék, valami nagyon csajosat, és dögöset. ötletek? Kép is jöhet;)
nagyot szeretnél, vagy kicsit, vagy mind1?:P
Pl kezdődhetne a derekadon, és majdnem "ott"érne véget! Pl virágok, orchideák egy indán. Mindjárt keresgélek:P
Nekem is van egy orchideám, és egy pillangóm
22L
nah pl ez a kis rózsaszínes, csak persze kisebbe, esetleg pillangókat is lehetne bele variálni.
jaaaj nagyon szép:)) de nekem ez lesz az első,és egy kicsit szeretnék,illetve nem ilyen nagyot:) csak h "ott" legyen.
de nagyon szép és köszönöm:P
igazán nincs mit:) jó helyet választottál, ott annyira nem fáj. Nekem is az a tündér tetszik jobban, amit visszalinkeltél, de, ha beírod google-ba még rengeteget találsz.
Én annyit javasolnék, hogy ne legyen fekete-fehér. Sokkal csajosabb, ha van benne egy kis szín, rózsaszín, vagy barackvirág szín.
nem bírtam ki, és még keresgéltem, ezek is csodaszépek! Kár, hogy nekem már van, mert én is elgondolkoznék egy tündéren:)
ez elég dögös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!