Tényleg nagyon vékony vagyok? És hogyan változtathatok rajta? (lent)
15 vagyok, 175cm és hát ehez 56kg.
Anyum aztmondja, hogy híznom kéne, mert nagyon vékony vagyok. Én is annak látom magam, de vékony testalkatot örököltem, és nem tudok hízni. Eszem sokat, de az a hasamra rakódik, vagy nem is tudom, de a 3.képen látszik is, hogy a vékonyságomhoz képest jó nagy a hasam.
Az egyik rokonomnak volt egy olyan megjegyzése, hogy "már szép nagyra nőttél, itt az ideje, hogy hízzál egy kicsit" ez a tavaly volt.
Ha elkezdenék tornázni, akkor 'vastagabb' lehetnék? Ti mit ajánlotok?Miket csináljak?(meghát nem is formásodtam, mint a többiek, vagy csak nekem nem tűnt fel?) És mostanában egyik nadrágom sem jó, nem érnek be.
Itt a kép...
Olyan az alkatod mint VV Alekosze, mar bocsi
Hát vékony nem vagy, viszont csinos se. Ez így igen pocsék, de még fiatal vagy, nem késő változtatni.
Sok mozgás kéne neked, nem hízókúra. Zsír az van rajtad elég, izom egy gramm se, a hasad csúnya, a tartásod hanyag. Én izomfejlesztés előtt inkább zsírégetésbe fognék, ehhez sok kardio mozgás kell, futás, aerobic, stb. A görkorizgatás édeskevés, de a semminél jobb.
Ha már megszabadultál a zsírtól (nem vészes amúgy, de azért csinosabb lennél az úszógumi nélkül), akkor jöhet az izomfejlesztés. Viszont hasizomra kezdj el már most dolgozni, mert azért ilyen a hasad, mert nincs, ami a helyén tartsa a beleket.
A formásodással meg még ráérsz, 15 évesen még bőven nem késétl le semmiről. :D
A rokonokra meg nem kell hallgatni, gondolom a családodban inkább a túlsúlyosak vannak előnyben, és életük a zabálás fajták? mert az ilyen nagynénik-nagymamák szokták előszeretettel mondogatni, hogy csúnya a sovány ember (bár van benne igazság is :D).
Túlzásokba nem kell esni, se drasztikus diétába kezdeni, mert a te korodban nem szabad. Kiegyensúlyozott táplálkozás kell, és nagyon sok mozgás, akkor nagyon csinos leszel, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!