Mennyire gáz ha vékony vagyok férfi létemre?
17 évesen 183cm 65kg vagyok. Évek óta ilyen paraméterekkel rendelkezem. Vékony vagyok, hiába eszek sokat nem látszódik rajtam. Szikár létemre, nem vagyok valami telt. Például 27-es karom van, de sok osztálytársamon, akiken feszül a póló lihegnek, ha kell két kört futni meg nem vettem észre, hogy annyira erősek lennének... 30 kilót szoktam nyaranta elég rendszeresen mozgatni napi 5 órában kb, segítek cementet hordani, stb... Régebb úsztam, ezáltal széles hátam van meg kicsit kockás a hasam, de ennek ellenére vékony vagyok...
Mi a véleményetek erről?
Szeretnék venni egy egyszínű pólót: [link]
nem tudom, hogy csak feszülősen áll jól ez a fazon? nálam egy-két, sőt három cm biztos lifegne :D
Köszönöm a válaszokat!
A képen látható fiatalemberen is lifeg.:D
Nincs ebben semmi gáz, bár nem tagadom, ez az arány elég ijesztően hat, főleg úgy hogy van hasonló számadatokkal bíró osztálytársam és szépen szólva nem valami zsíros.
Natúr súlyzós edzés, úszás, esetleg valamilyen küzdősport van a terveim közt. Régebb 3 évig úsztam rendszeresen. Lehet újítok vagy visszatérek...
Néha én szoktam furán érezni magam, hogy állok a többi gyerek mellett és én vagyok a "cingár". :D
Mondjuk a látszaton kívül nagy jelentősége nincsen szerintem. Egy ács vagy kőműves se az izomagyúak közé tartozik, azért erő meg van ott. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!