Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez körte alkat, alma alkat,...

Ez körte alkat, alma alkat, galamb alkat, homokóra . Vagy milyen kategóriába sorolható?

Figyelt kérdés

166 cm 55 kg mell alatti rész 73 cm mellbőség 87 cm

derék majdnem 65 centi, csípő 90 centi

2009. jún. 6. 20:18
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

lehet töröltem már a képet

www.rockerek.hu/Winter_Storm

nem tudom lesz e egész alakos kép

de fenn vagyok netlogon ayrisz becenévvel :) ott is vannak fotóim, hotdogon is kikyo_fpn néven,

2009. júl. 18. 22:32
 12/19 A kérdező kommentje:

mért fáj az valakinek hak iváncsi vagyok milywn kategóriába tartozik az alakom?

amugy lehet olyan kérdez rólam kainek tetszem, meg volt rá példa h lopkodták ak épeimet, ha valami nem tetszik, vagy nem tudsz rá válaszolni, akkor nem muszály ide írni :) okostojás...

amugy nem adtam neked pontot, látom mások lepontoztak,, ezért nem láttam eddig az üzit, de tuti hogy a pipát eltüntetem és az ilyeneket nem fogom olvasni :)

mért reklámoznám magam, mikor ugysem ismernek itt, ez csak egy két kép, az ír kai akar, és az nézi meg aki akarja, az iwiw en is reklámozzák magukat az emberek, megm indenhol ahol képet tudnak magukról feltölteni, akkor nem mnidegy h itt talkálnak meg a neten vagy máshol? :)

nem értem egyeseknek mért fáj :) ha nem érdekel ne foglalkozz vele, ha meg irigy vagy akkor reklámozd magad te is, bár ennek nem tudom mi köze a reklámhoz, szerintem én tudom a legjobban mire vagyok kiváncsi :)

aki nem őszinte csak indulatok hajtják az nem érdekel :)

2009. júl. 18. 22:36
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
én rockereken rákerestem erre a névre..de ilyen nincs..már bocs:S
2009. júl. 22. 01:18
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

ezért nem tudok válaszolni

..

2009. júl. 22. 01:18
 15/19 A kérdező kommentje:

[link]

erről ak épről mennyit lehet megállapítani ? :)

2009. júl. 22. 23:48
 16/19 A kérdező kommentje:

rockereken szépszemü a nevem

a netlogon amit az előbb belinkeltem ott egy kép látható rólam....

2009. júl. 26. 20:42
 17/19 A kérdező kommentje:
nos homokóra lakathoz és a galambhoz elég kicsik a melleim, plusz a derekam nem oylan keskeny aránylag, viszont van popsim, ocmjaim erősebbek, de viszonylag évkony vagyok, ezért alma alkat sem vagyok, mert a hasam sem nagy, de körte sem lehetek, mivel a vállaim vannak oylan szélesek, mnit a csípőm, akkor most milyen kategóriába tartozom?
2009. júl. 26. 23:27
 18/19 anonim ***** válasza:
70%
fiús
2009. aug. 3. 20:57
 19/19 anonim válasza:
100%

Szia kérdező!

Szerintem körte alkat vagy a képek alapján.

[link]

Szívesen lennék én is az(alma vagyok)!

További szép napot!

2010. febr. 2. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!