Ez körte alkat, alma alkat, galamb alkat, homokóra . Vagy milyen kategóriába sorolható?
166 cm 55 kg mell alatti rész 73 cm mellbőség 87 cm
derék majdnem 65 centi, csípő 90 centi
akkoris ha a vállak szélesebbek kicsit mnit a csípő, és a combok olyan izmosak, hogy egyenként a legvastagabb részen 49 centi kerületűek?
a csontom erősebb csípő alatt aránylag, mnit a felső testemnél.
Azt tudom, hogy a kosár méret az kiszámítható ha a mellkörfogatból kivonom a mell alatti részt, a szerint már C s kosarat kéne hordanom kb, de valahogy mégsem töltöm ki a legtöbb b-meg C s kosaras melltartókat, lehet azért mert nem elég kerek a mellem, tehát más a formája annak ellenére hogy a mérete nem túl kicsi?
Tegyél fel egy képet magadról és elmondom ha kell akkor satírozd ki a fejed :D
Mert így nehézelmondani Én is 47 kiló vagyok és azt hiszik 35 aztán felemelnek és hoppá!
vagy tuskó alkat? körtének nem elég széles a csípőm, és vállas vagyok, homokórának nem elég nagy a mellem és nem túl keskeny a derekam, inkább egybe van a csípőmmel majdnem, galamb alkatoknak inkább a lába pipaszár, laig van csípőjük meg ávlluk, de begyük az van, az almák mndenhol arányosan vastagok, még pociba is, meg popsiba is... vagy semelyikse vagyok???? :)
rockerek.hu/angyalka_86 ott lesz a többi képem is
Neked nem lenne szabad gépet adni a kezedbe, mert ez már a 6. kérdés legalább amiben rólad van szó és a külsődről. Te minden szart megkérdezel?
Mindenhol ez az angyalka_86 van megadva már kezdesz unalmas lenni.
Azt is mind tudjuk, hogy amikor a külsődről kérdeztél egy régebbi kérdésben azt is te írtad ki hiába tagadod, hogy nem azt egy srác írta ki.
Utána is jött még pár veled kapcsolatos kérdés.
Ennyire nem tudsz magaddal mit kezdeni és feltűnőségi viszketegséged van, vagy csak simán idióta vagy?
Már bocs, de ez kijött. Nem értelek téged...
És mielőtt azt válaszolnád, hogy nincs közöm hozzá valamennyi mégis van, hiszen én vagyok az (többet között) aki válaszol a te kérdéseidre! Is...
Továbbá igen, az oldal azért van, hogy kérdezz de nem kell reklámozni magad.
Amúgy eleget dícsértek már az előzőeknél amikor sokan írták, hogy jól nézel ki nem tudom mit vergődsz még azóta is, mert az már elég rég volt.
Aki nem tudja miről beszélek és miért cseszem le "szegényt" az örüljön neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!