Milyen fajta alak? Körte? Homokóra? Banán? Alma? Hegedű? Nyalóka?
Figyelt kérdés
ilyen alakom van nekem is, arra lennék kiváncsi hogy ez melyik csoportba tartozik?
én sokat keresgéltem ez után és legtöbször arra jutottam, hhogy homokóra, de ha a derekamra teszek egy övet akkor a csípőm nagyon kihangsúlyozódik, nagyon idétlen.pedig a homokóra alakuaknak nagyon ajánlják az övet.
meg egy kicsit ilyen ha így hátra dőlök egy cseppet.
2011. aug. 18. 09:51
2/9 anonim válasza:
felül túl lapos vagy,alul pont normális,hegedű és körte féle.De sztem ne hord az apukád papucsát,az semmilyen alakhoz nem áll jól :D
3/9 anonim válasza:
egyértelműen körte. de amúgy te már tettél fel ezzel a képpel kérdést, nem?
4/9 A kérdező kommentje:
jaja, de ez nem én vagyok, csak nagyon hasonló az alakom, csak a mellem nagyobb. :))
2011. aug. 18. 12:35
7/9 anonim válasza:
Az első képen körte alak látható, a másodikon pedig banán, ami tök más, úgyhogy előbb döntsd el, melyikre is hasonlítasz, de legjobb lenne, ha feltennél 1 képet magadról arc nélkül, mert ezt így nem tudjuk eldönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!