Ilyen méretekkel milyen típusba tartozok? (alma, körte, homokóra, téglalap) 71kg,161cm,105cm mell (80C),79cm derék,105cm csípő, Nadrágba 30-31eset hordok, felsőbe L/XL
Nemrég írtam ki én is egy kérdést ezzel kapcs., ne várj semmit, mert nekem mindenféle válasz érkezett, pedig képet is tettem fel.
(Nekem a méreteim 98-74-98, szintén 80C mell. Pont ennyiről indultam, 105-79-105, mikor elkezdtem fogyni.)
Nem eszek kenyeret, fehérlisztet, cukros dolgokat, csak nagyon ritkán. Amiből lehet, édesítőszereset veszek. Tejtermékekből meg csak zsírszegényeket.
(Tudom, hogy nem a legideálisabb, meg mások máshogy csinálják... Én így:-D)
Szerintem elég arányos, szóval homokóra lesz az, viszont azért elég húsos :S
én nagyon ajánlom a hulahopp karikát derékra, csípőre, fenékre. De tényleg! :) kb. 1 hónapja vásároltam, fa hulahoppot és mindennap fél órát csinálom, már látszik az eredmény :)
Hát szerintem közelebb van a banánhoz, mint a homokórához. Nem elég vékony hozzá a derekad. Itt olvashatsz róla. Amúgy nekem is ugyanezek az arányaim, csak sokkal vékonyabb vagyok nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!