Úszógumitól (derék és csípő között oldalt) hogyan lehet megszabadulni?
Figyelt kérdés
Elég sokat sportolok, edzek, más étrendem van, de nem találok sehol olyan gyakorlatot, ami oldalt, csípő/derék között erősítene, dolgozna. HEEEEELP!!!
21/L
2011. ápr. 20. 09:48
1/8 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok sajnos!:S
Onnan a legnehezebb le dolgozni!:S
4/8 anonim válasza:
nincs helyi fogyás, futásnál minden fogy izom veszteség is van, ezért kell a jó étrend.
de a hulahoppkarika jó 5let.
5/8 A kérdező kommentje:
Attól tartok, hogy a futásnál mellből is megy le:S
2011. ápr. 20. 13:21
6/8 anonim válasza:
Futást semmiképp se javasolnám. Tönkreteszi a térded és nem egy szórakoztató sport. Én ,,asszonytornára" járok ahova bombanőktől kezdve duci csajokig, idősek és fiatalok is járnak. Nyújtó gyakorlatok is vannak a tornaközben egy egy nehezebb gyakorlat után, zenére tornázunk, tetőtől talpig átmozgat erre az izomláz a tanúm.:D 1 hónapja járok, hozzáteszem nem vagyok kövér és 2 kilóval kevesebb lettem, pedig eszek rendesen. A hasam sokkal kisebb lett és a csípőmön is látok változást. Javaslom, te is keress hasonlót. :)
7/8 anonim válasza:
nem tdom nekem szerencsére nincs ilyen problémám. de a futás mindenre jó, meg most a hulahopp meg a tesitanárom mondta hogy...nem tudom a nevét de az a lényeg hogy letérédelsz és jobbra balra felülsz és a másik oldalra ülsz le...hát reméem segítettem
8/8 A kérdező kommentje:
igen, segítettél, nagyon szépen köszönöm!
2011. ápr. 20. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!