Kövér vagyok nagyon?
Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 13:25
11/17 anonim válasza:
Nem vagy kövér, de vegyél fel valami normális melltartót, mert nem szép, ahogy a kebleid a köldöködig lógnak.
12/17 anonim válasza:
Szia nem vagy kover, es nem lognak a terdig a melleid! 32 eves vagy. Jol nezel ki, a korodhoz kepest. Nem kell sovanynak lenni ebben a korban mar inkabb asszonyosak a nok, hiszen a legtobbnek gyereke van. En is ennyi idos vagyok mint te, es van gyerekem is. Hasonlo az alakom mint a tied a mellem is ekkora kb. Nem lehetunk olyanok mint 20 evesen! Aki azt mondta kover vagy kapja be! Ha gondolod kuldom magamrol kepet priviben neked es lathadod milyen egy igazi 32 eves no. Olyan mint te vagy!
13/17 A kérdező kommentje:
utolsó!köszönöm szépen:)
2012. febr. 20. 16:37
14/17 anonim válasza:
sztem pont jó, se nem sovány, se nem kövér
15/17 anonim válasza:
na, a másik kép alapján nem vagy kövér. sokkal előnyösebb. nincs veled baj, visszavonva az előző kommentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!