Próbabálon senki sem akar velem táncolni, azért mert kövér vagyok. (? )
Figyelt kérdés
Ezt én is belátom, és fogyókúrázom is, de nem gondoltam volna hogy ennyire vészes a helyzet.14L 72kg Ha valakit érdekel, az priviben írjon és elküldöm a linket egy képről amin látszik az alakom. /ha lehet akkor keresztnevet írjátok a privibe.2012. febr. 8. 19:56
1/12 anonim válasza:
Szerintem nemvagy kövér ennyivel,milyen magas vagy? Nekem küldhetsz képet,sokan örülnének ha ennyi kg lenne,és akimeg ezmiatt ítél ő ....L/14
2/12 A kérdező kommentje:
a képet elküldtem,és 165cm
2012. febr. 8. 20:17
3/12 anonim válasza:
Szerintem picitse vagy kövér ahogy te írtad,sőt,nagyon jó ez így most nekemis ez a célom mert én tőbb vagyok,kb 5kg.szóval teljesen rendbenvagy:)
4/12 anonim válasza:
Hát eléggé kövér vagy, de azért szép, hogy belátod és próbálsz ellene tenni :) Nekem van héhány ismerősöm ekkora magassággal, ilyen korban 45-50 kg körül, ami teljesen normális, de nem mondom, hogy neked is ennyinek kéne lannad, de a 60-at ért el szerintem :)
5/12 anonim válasza:
Szerintem nem vagy kövér, de van rajtad felesleg...bár nem láttam rólad képet. Én 160 cm vagyok és 48kg. Engem átlagos testsúlyúnak mondanak, se nem vékony se nem duci.
6/12 anonim válasza:
Szerintem a te legmegfelelőbb súlyod ezzel a magassággal olyan 55 kg körül lehet.
9/12 anonim válasza:
Nekem is küldd el a képet..én majd megmondom neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!