Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Leadtam 19kg-t. De miért...

Leadtam 19kg-t. De miért érzem magam még mindig kövérnek? 0

Figyelt kérdés

Besokalltam így elkezdtem fogyókúrázni. (173cm vagyok) 79kg voltam mikor elkezdtem a diétát a mozgást. 4 és fél hónap alatt lefogytam 60kg-ra. De még mindig nagynak és kövérnek érzem magam.

Sajnos az önképem valami borzalmas. Nem merek már semmi passzosabbat fölvenni.

A pocakom és a csípőmnél van még fölösleg. :( 5kg van hátra de nem tudom le tudom-e adni. :(

2011. dec. 16. 22:28
 1/7 mus musculus ***** válasza:
Most hülyének fogsz nézni, de nem lehet, hogy amit te feleslegnek nézel, az valójában megereszkedett bőr? Nagyon valószínű ilyen gyors és drasztikus fogyás esetén, anyám is így járt (ledobott egy 30ast magáról és pólóban úgy néz ki, mintha nagy hasa lenne, pedig csak a bőre csüng).
2011. dec. 16. 22:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez nem bőr. A hirtelen fogyástól sajnos most küszködök a terhességi csíkokkal. Sokan mondták, hogy ügyes vagyok de csak a vékony és csinos lányokat látom és magamra nézek és utálom magam :(
2011. dec. 16. 22:37
 3/7 mus musculus ***** válasza:
Miért nem gondolsz arra, hogy te is hozzájuk hasonló lettél?
2011. dec. 16. 22:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Megértelek! Én is hasonló helyzetben vagyok! 168 cm magas vagyok, hozzá 58-60 kg. Még mindig kövérnek érzem magam, főleg a hasamnál és a csípőmnél, pedig sokan nagyon vékonynak látnak! Furcsán hangzik, de szerintem azt szoktuk meg, hogy "nagyok" vagyunk...
2011. dec. 16. 23:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is ilyen paraméterekkel rendelkezem de nem érzem magam kövérnek mert teljesen máshogy oszlik el az a 3-4 kiló felesleg. Nekem mellemre és fenekemre megy, nem a csípőmre és hasamra... Sajnos ez minden nőnél máshogy megy. Ha ennyit sikerült leadnod akkor az a 3-4 kiló semmiség szerintem vágj bele, nehogy má' ne tetszél önmagadnak :)
2011. dec. 17. 09:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat válaszokat!
2011. dec. 17. 18:40
 7/7 A kérdező kommentje:
-egy válaszokat :D elrontottam elnézést!
2011. dec. 17. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!