Ti is kegyetlen rondának és kövérnek látjátok magatokat a próbafülkék tükreiben?
A tescos, a butikok tükrében mindig egy csúnya zsírdisznó néz rám, aki puffadt, kövér, legalább 70 kilósnak nézek ki...mellette borzalmasan csúnya bőrrel, karikás szemekkel...stb...
Nincs is kedvem így ruhát próbálni :S
El is szokott menni a kedvem...
Vannak olyan tükrök, amelyek kövérítenek, torzítanak?
Amúgy 165 cm és 55kg vagyok 26 éves...kicsit dag vagyok, sokszor azt érzem h 165 cm-hez 50 kilósan néznék ki jól...
Otthon jól nézek ki még a tükörben is,+ a kirakatok üvegein sem ilyen rossz a helyzet...
Ti is így éreztek?
Jah, én is így látom magam. :(
De a TÜKÖR a hibás. :D
a tükrök és a neonfények miatt van:/
nem értem ebben mi a jó a boltoknak..:S
Hát az elit helyeken ügyelnek arra, hogy szebbnek lásd magad a tükörben, és megvedd a termékeiket. :D
De az átlag halandónak megfizethető helyeken neon van, kis hely, a tükörhöz préselt valagad rondának tűnik, az arcodon kijön az összes hiba, stb. Általában nekem is itt megy el a kedvem attól, hogy bármit is vegyek. :D Pedig a 47 kilómmal nem hiszem, hogy olyan bálna lennék, vagy valami. :D
A fényen amúgy sok múlik, lámpafényben este csodásan szép vagyok, semmi bőrhiba. Éles napfénybe viszont inkább nem állok. Az ilyen próbafülkéket meg lehetőleg kerülöm, vagy inkább meg se nézem magam, hanem rábízom magam más véleményére (ez általában anyám, mert ő megmondja a frankót, ellenben az eladót sose kérdezd, mert sunyi. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!