Tényleg kövér vagyok?
Régebben az osztálytársaim cukkoltak, hogy milyen kövér vagyok, azóta már félek bikiniben is mászkálni, és elkezdtem fogyozni is...
Jobb képeket nem tudtam csinálni..
16/L
Most csak egó növelősből töltitek fel a képeket?? Csomó vékony csaj tölti fel a képeit a hasáról, és sír hogy most kövér-e...
Nem, nem vagy kövér.
> Tényleg kövér vagyok?
Tudod jól, hogy nem vagy az.
> Jobb képeket nem tudtam csinálni..
Peersze...
15 évesen mindenki azzal gúnyolt, hogy kövér vagyok, a végén már nem éreztem jól magam a bőrömben, egy falatot sem ettem, majd 16 éves koromra kórházba kerültem 164 cm-vel és 42 kg-val. Most 53kg vagyok és ismét kezdődik az az érzés mint régen. Ajánlom, hogy próbálj meg még most véget vetni ennek, mert neked is pokol lesz az életed... Az enyém már csak a kalóriák és a kilók körül forog.. :/
19/L
Én megértem, mert ebben a helyzetben vagyok. Mondhatnak bármit, nem tehetünk róla. Sajnálom tényleg, hogy ilyen emberekkel vagy körülvéve.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!