Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok, mit szóltok ahhoz, ha...

Csajok, mit szóltok ahhoz, ha egy 30-on felüli férfinak olyan karjai vannak, mint a képen láthatónak? Szerintetek ciki?

Figyelt kérdés
[link]
2012. febr. 20. 10:48
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Inkább egy ilyen kar, mint egy szétgyúrt, felpumpált. Ráadásul látszik itt egy-két válaszolón, hogy sokszor megesik, hogy a kar mérete fordítottan arányos az agyukkal.

Tényleg semmi baj sincs vele, páromnak is hasonló van:)

2012. febr. 25. 06:37
 22/23 anonim ***** válasza:

"egy teljesen normálisan nyeszlett kar

semmi extra, van akinek ez van, ha már lusta dög vagy a sporthoz... nem itt kéne önbizalmat szerezni, hanem sportolni

az már cikibb, hogy bárki szembejövő, akár egy 15 éves is fél kézzel elver"

egy 65 kilós pali is el tud p..csázni egy nagyobb darabot is,én már láttam ilyet.a karvastagság nem minden.

2012. febr. 25. 09:46
 23/23 anonim válasza:
Nekem kimondottan bejön :) Nem szeretem, ha egy pasinak a karja túl izmos, vagy felpumpált. Inkább a hasizom a szexi szerintem :) De amúgy szerintem akik pl. küzdősportot űznek, azoknak sem különösebben nagy a karizmuk, csak tudják, hova kell ütni, hogy betaláljon.
2012. nov. 13. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!