Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ciki a babaarc egy fiúnál?

Ciki a babaarc egy fiúnál?

Figyelt kérdés

Azért mondom mert a suliba is engem néznek egyfolytába nem csak a lányok xd Gondolják mit keres ez itt.. Miért foglalkoznak velem??? Magával kéne foglalkozni..

Ezt írták anyám iwiwjére valami modellesek:

Kedves Krisztina!

Láttuk gyermekéről a fotót az adatlapon, amely felkeltette érdeklődésünket!

A fotó alapján szeretnénk egy személyes találkozó keretein belül lehetőséget biztosítani számára, hogy közelebb kerüljön a modell-média világához (fotózások, divatbemutatók, szépségversenyek, reklám-TV-s, filmes szereplések)!

Egy pár mondat rólunk: Cégünk Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő MÉDIA-MODELL ügynöksége a Dreamworld Management (www.dream-world.hu) 1-19 éves korig foglalkozunk tehetséges lányokkal és fiúkkal! Júniusban DEBRECENBEN kerül sor egy személyes találkozásra az általunk előzetesen kiválasztottakkal! Amennyiben szeretnének részt venni ezen (semmilyen költsége nincsen) és csapatunkhoz tartozni, küldjék el itt az iwiw -en elérhetőségüket, hogy időpontot, és a részleteket tudjuk egyeztetni Önökkel!

Üdvözlettel, Dreamworld Management Hungary

Nem dicsekvés csak nagyon furcsállom. Elég régen írták ezt az üzit (2011 júniusban) Nem tudom de ez ciki nem?? Engem meg a média nem érdekel. Főleg hogyha ott nézne engem mindenki meg fotóznának.. áh

2012. febr. 15. 13:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Dehogy ciki, van akinek direkt ez jön be :) Én pl nem szeretem a borostás arcot... Nem biztos, hogy a pofid miatt néznek, lehet, hogy a kisugárzásod teszi. Én a helyedben mindenképpen kihasználnék minden lehetőséget :)

19/L

2012. febr. 15. 13:40
 2/21 A kérdező kommentje:
Alacsony is vagyok :D (165cm) ja és 15 éves vagyok. Engem meg nem zavar hogy ilyen vagyok. Én egy rossz szót se szólok senkinek (pedig tudnék) DE NEM! De akkor most miről beszélünk?? Barátjával/barátnőjével foglalkozzon ha nincs akkor meg szarjon már le! Nagy elvárás ez valakitől hogy ne szóljon hozzám??
2012. febr. 15. 13:44
 3/21 anonim ***** válasza:
Háát... én jobban bírom a karakteresebb arcú, borostás pasikat. :D
2012. febr. 15. 14:34
 4/21 anonim ***** válasza:

Hát attól függ, hogy mennyibe babaarcú. Esetleg ha raknál egy képet akkor pontosabban meg lehetne mondani.

De amúgy szerintem ciki! :-)

16/L

2012. febr. 15. 15:15
 5/21 anonim ***** válasza:

Egyébként meg modellnek pont az ilyenek kellenek, sokan befutottak már :)

Mutass tényleg egy képet és majd megmondjuk :)

1. vagyok :)

2012. febr. 15. 15:27
 6/21 anonim ***** válasza:

Hát, mit jelent neked a babaarc?

Szerintem jól néz ki, ha olyan, mint amire én gondolok:) Ha olyan, hogy vagy 15, de kb. 10-nek nézel ki, az nem jön be. Mondjuk, az sem ciki.

Nem mutatsz képet? LégysziiiXD

2012. febr. 15. 15:29
 7/21 A kérdező kommentje:
13-nak nézek ki xd Csak amikor 13 éves voltam arról van kép.. De az eléggé szar. A babaarc alatt azt értem hogy sima a bőröm. De annyit megmondok hogy szőke hajú és kék szemű vagyok.
2012. febr. 15. 15:57
 8/21 A kérdező kommentje:
Bár már mondták rám hogy 10 éves g*ci :D De azt is fiú mondta. Direkt megkérdeztem osztálytársaimat azt mondták 13 nak nézek ki.
2012. febr. 15. 15:58
 9/21 anonim ***** válasza:
Na mutasd a képet és megmondjuk :)
2012. febr. 15. 16:06
 10/21 anonim ***** válasza:
az nem gáz:) de nem tudom, ezért miért kell valakit cikizni, kinőhettek volna már ebből...
2012. febr. 15. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!