Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ciki a babaarc egy fiúnál?

Ciki a babaarc egy fiúnál?

Figyelt kérdés

Azért mondom mert a suliba is engem néznek egyfolytába nem csak a lányok xd Gondolják mit keres ez itt.. Miért foglalkoznak velem??? Magával kéne foglalkozni..

Ezt írták anyám iwiwjére valami modellesek:

Kedves Krisztina!

Láttuk gyermekéről a fotót az adatlapon, amely felkeltette érdeklődésünket!

A fotó alapján szeretnénk egy személyes találkozó keretein belül lehetőséget biztosítani számára, hogy közelebb kerüljön a modell-média világához (fotózások, divatbemutatók, szépségversenyek, reklám-TV-s, filmes szereplések)!

Egy pár mondat rólunk: Cégünk Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő MÉDIA-MODELL ügynöksége a Dreamworld Management (www.dream-world.hu) 1-19 éves korig foglalkozunk tehetséges lányokkal és fiúkkal! Júniusban DEBRECENBEN kerül sor egy személyes találkozásra az általunk előzetesen kiválasztottakkal! Amennyiben szeretnének részt venni ezen (semmilyen költsége nincsen) és csapatunkhoz tartozni, küldjék el itt az iwiw -en elérhetőségüket, hogy időpontot, és a részleteket tudjuk egyeztetni Önökkel!

Üdvözlettel, Dreamworld Management Hungary

Nem dicsekvés csak nagyon furcsállom. Elég régen írták ezt az üzit (2011 júniusban) Nem tudom de ez ciki nem?? Engem meg a média nem érdekel. Főleg hogyha ott nézne engem mindenki meg fotóznának.. áh

2012. febr. 15. 13:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Csinálj egy képet telóval. :)
2012. febr. 15. 16:29
 12/21 mus musculus ***** válasza:

Na, most már tényleg.:D

Amúgy nálam kifejezetten előnyt jelent, még a magasság is tiszta jó, utálok pipiskedni.

2012. febr. 15. 16:51
 13/21 A kérdező kommentje:
Neeeeem :D Nem merek. Engem eddig csak egy ember tört meg :D (Őt is grepolisról ismertem xd) tipp: Ha sokáig faggatsz akkor küldöm xDDDD
2012. febr. 15. 17:50
 14/21 anonim ***** válasza:

képetképetképetképet

légyszi

képetképet x1000

naaa???

:D

ja majdem elfelejtettem szeretnénk képet látni.

2012. febr. 15. 17:54
 15/21 A kérdező kommentje:
milyen képet? :)
2012. febr. 15. 17:54
 16/21 A kérdező kommentje:
Óhhhh nem igaz :$$$ Lehet hogy elküldöm üzibe amikor 13 voltam xd Hol laksz?
2012. febr. 15. 17:56
 17/21 anonim ***** válasza:
Mi is szeretnénk képet ám :) Első vagyok
2012. febr. 15. 18:03
 18/21 anonim ***** válasza:
17:54-es vagyok, én Gödön lakom:DD na mutatsz? :))
2012. febr. 15. 19:11
 19/21 anonim ***** válasza:

Én is ! :D

(negyedik válaszoló vagyok)

2012. febr. 15. 20:02
 20/21 anonim válasza:
100%
jaj ugyanmár :)) a babaarcúak a legédibbek, nem mellesleg majd 30 év múlva ők röhögnek a többi ragyásfejű öregen :)
2012. febr. 15. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!