Csajok, mit szóltok ahhoz, ha egy 30-on felüli férfinak olyan karjai vannak, mint a képen láthatónak? Szerintetek ciki?
Hát, rengeteg sport van, ami nem fejleszt ennél látványosabb izomzatot, ha hobbi szinten űzöd, de ez nem jelenti azt, hogy az illető gyenge vagy puhány. Van egy ismerősöm, ennél kicsit kisebb meg soványabb meg "nyeszlettebb", és kiderült, hogy vasember. Szóval ne ítélj ennyi alapján...!
(Vasember triatlon: 1,9 km úszásból, 90 km kerékpározásból és félmaratoni futásból álló verseny)
az nem vasember,
az a vasember, aki 200 kilót felemel
és azért, mert 2 km-t leúszik, nos azt én is leúszom, az semmi bár a 90 km az már szép de egy kis edzéssel bárki meg tudná szerintem csinálni
Drága öregem, akkor írd már be google-ba, hogy "ironmam triatlon", ugyanis azt hívják így. És ha Te egy nap alatt teljesíted a 2 km úszás+félmaraton futás+bicikli-t, akkor tök jó neked.
Aki felemel 200 kilogrammot, az nem vasember, hanem súlyemelő.
nem teljesítem, de ha ráedzenék tudnám teljesíteni
bár te biztosan nem
Milyen kedves vagy!
Igen, ha ráedzenél. Ha ráedzenék, nyilván én is.
(Lévén van két karom és két lábam. Bár nőként nem igazán motivál, hogy vasember legyek, az már ugyanis Vaslady. Politizálni meg utálok.) :)
nem kedvességből írtam
mivel feltételezem nőnemű vagy, megvannak a genetikai korlátaid, amik meggátolják, hogy teljesítsd a kihívást
??
Genetikai korlátok? Ez nekem új, pedig nem vagyok teljesen képzetlen a témában.
Nem tudom, mi fáj neked ennyire... :)
hát a 2. genetikai korlát az, hogy hülye vagy
az 1. pedig az, hogy nő vagy, az a vasember pedig férfi, genetikailag sohasem fogsz tudni annyit teljesíteni, mint egy férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!