Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok, mit szóltok ahhoz, ha...

Csajok, mit szóltok ahhoz, ha egy 30-on felüli férfinak olyan karjai vannak, mint a képen láthatónak? Szerintetek ciki?

Figyelt kérdés
[link]
2012. febr. 20. 10:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Miért lenne ciki? Totál átlagos.. Ilyen alapon a 30-on felüli férfiak 3/4-e ciki lenne.
2012. febr. 20. 20:56
 12/23 anonim ***** válasza:

Hát, rengeteg sport van, ami nem fejleszt ennél látványosabb izomzatot, ha hobbi szinten űzöd, de ez nem jelenti azt, hogy az illető gyenge vagy puhány. Van egy ismerősöm, ennél kicsit kisebb meg soványabb meg "nyeszlettebb", és kiderült, hogy vasember. Szóval ne ítélj ennyi alapján...!

(Vasember triatlon: 1,9 km úszásból, 90 km kerékpározásból és félmaratoni futásból álló verseny)

2012. febr. 21. 10:20
 13/23 anonim ***** válasza:

az nem vasember,

az a vasember, aki 200 kilót felemel

és azért, mert 2 km-t leúszik, nos azt én is leúszom, az semmi bár a 90 km az már szép de egy kis edzéssel bárki meg tudná szerintem csinálni

2012. febr. 21. 14:10
 14/23 anonim ***** válasza:

Drága öregem, akkor írd már be google-ba, hogy "ironmam triatlon", ugyanis azt hívják így. És ha Te egy nap alatt teljesíted a 2 km úszás+félmaraton futás+bicikli-t, akkor tök jó neked.

Aki felemel 200 kilogrammot, az nem vasember, hanem súlyemelő.

2012. febr. 21. 14:12
 15/23 anonim ***** válasza:

nem teljesítem, de ha ráedzenék tudnám teljesíteni

bár te biztosan nem

2012. febr. 21. 14:31
 16/23 anonim ***** válasza:

Milyen kedves vagy!

Igen, ha ráedzenél. Ha ráedzenék, nyilván én is.

(Lévén van két karom és két lábam. Bár nőként nem igazán motivál, hogy vasember legyek, az már ugyanis Vaslady. Politizálni meg utálok.) :)

2012. febr. 21. 14:43
 17/23 anonim ***** válasza:

nem kedvességből írtam

mivel feltételezem nőnemű vagy, megvannak a genetikai korlátaid, amik meggátolják, hogy teljesítsd a kihívást

2012. febr. 21. 14:48
 18/23 anonim ***** válasza:

??

Genetikai korlátok? Ez nekem új, pedig nem vagyok teljesen képzetlen a témában.

Nem tudom, mi fáj neked ennyire... :)

2012. febr. 21. 14:57
 19/23 anonim ***** válasza:

hát a 2. genetikai korlát az, hogy hülye vagy

az 1. pedig az, hogy nő vagy, az a vasember pedig férfi, genetikailag sohasem fogsz tudni annyit teljesíteni, mint egy férfi

2012. febr. 21. 16:01
 20/23 anonim ***** válasza:
teljesen rendben van.
2012. febr. 25. 01:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!