Szerintetek menő vagy ciki a tetoválás? 20/F
Szeretnék egy hasonlót csinálni, szerintem nagyon egyedi és hihetetlenül jól néz ki.
sajnos én is emiatt aggódom :(
én turizmust tanulok, és nem igazán merek tetkót csináltatni, mivel ott tényleg fontos az emberek benyomása rólad, nap mint nap velük foglalkoznék, és olyan helyre szeretnék viszont, ahol látszódna :(
amúgy meg az, hogy ciki-e, vagy sem, ennél a kérdésnél elbuktál. Nem másnak kell tetszenie, hanem neked. A tetoválás egy olyan dolog, amivel megörökíthetsz bizonyos fontos dolgokat, eseményeket stb. magadról, veled történt impulzusokról (etc).
Tehát szimplán azért, mert tetszik, ne csináltass, mert később megbánod. Inkább várj vele.
Szerintem a tetoválás önmagad kifejezése és ez nem azt jelenti, hogy a csajod pasid nevét felvarratod.
Sokat a családtagjaikat állataikat varrják magukra, ami szerintem csúnya és butaság is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!