Szerintetek ciki, ha egy nő karján tetoválás van?
Figyelt kérdés
2010. júl. 3. 13:28
3/12 anonim válasza:
Szerintem nem, csakha a stílusától teljesen távol van, nem illik össze a tetoválás és az illető stílusa.
4/12 anonim válasza:
Nagyon csúnya tud lenni egy nőn a tetoválás. :S
SZerintem ezalól csak az kivétel akinek majdnem az egész teste tele van tetoválással és a stílusa is meg van hozzá. :)
7/12 A kérdező kommentje:
Egy virágmotívumot szeretnék csináltatni ,nem egy halálfejet!
2010. júl. 3. 13:50
8/12 anonim válasza:
Szerintem az üres hófehér lap sokkal szebb mint az összefirkált lap, hogy ezzel a hasonlattal éljek. Szerintem ciki.
9/12 anonim válasza:
Egy tetoválás pont arról szól, hogy saját magad kifejezd. Ne másoknak akard, hogy tetsszen, hanem saját magadnak. Kit érdekel ki mit mond, ha te tudsz a mintával azonosulni, akkor nem lesz baj. Nekem is van de nekem a hasamon.26/L
10/12 cheesysnail válasza:
A tetoválást magadnak csinálod nem a pasidnak, nem az anyádnak, nem a barátaidnak és nem azoknak akik itt írogatnak. Ha tetszik a tetoválás akkor csináltass magadnak egyet. De jól jegyezd meg amit rádvarrtak az örökké ott marad. Eltávolítani csak műtéti úton lehet, és maradandó nyomot hagy ami onnantól kezdve ronda látvány lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!