Vadmeggy kérdése:
Szerintetek menő vagy ciki a tetoválás? 20/F
Figyelt kérdés
Szeretnék egy hasonlót csinálni, szerintem nagyon egyedi és hihetetlenül jól néz ki.
2012. febr. 9. 19:13
12/15 anonim válasza:
Szegénynek milyen sok keze van. :))
13/15 anonim válasza:
ez butaság hogy menő vagy ciki.
mellesleg a linkelt tetkó kegyetlenül tetszik.
14/15 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de ha neked igen hajrá.
Szerintem a tetoválás nem menő, de nem is ciki, mondom ezt úgy, hogy jó párral gazdagítottam a bőröm, és nem kicsikkel.
22/L
15/15 anonim válasza:
Manapság divat, aztán eltelik néhány év, és a fiatalabbak más formákat találnak ki, az öregeké persze ott marad, és ciki lesz, mert az már nem divatos. Győzik majd elrejtegetni. Aztán majd még később eljön az az idő, mikor már annyira általános lesz a tetoválás, hogy a fiataloknál az lesz a menő, aki nem tetováltatja magát, mert azt csak az öregek csinálják, és az olyan ciki. És akkor az lesz a menő, hogy ki mennyire tudja eltüntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!