Asszimetrikus arccal lehetek modell?
Figyelt kérdés
Azt hiszem, nem olyan vészes a helyzet, pár éve szereztem egy heget az egyik szemöldököm alá, a heg már nem is igen látszik, viszont azóta az a szemhéjam lejjebb van egy kicsit, mint a másik.
Hajmodell vagy esetleg fotómodell szeretnék lenni.
2009. jún. 4. 15:34
1/6 anonim válasza:
Mindenkinek asszimetrikus az arca, emiatt a kérdés kicsit vicces. De ha különleges az arcod, akkor miért ne? Gondolom azért annyira nem szembetűnő a változás...
2/6 anonim válasza:
Persze, hogy lehetsz modell. Sok sikert hozzá, kívánom, hogy elérd a célod.
3/6 anonim válasza:
Főleg azt nézik, hogy különleges legyen, mert egy szürke egér lányra senki nem fog figyelni. Nézd meg mondjuk Kate Moss-t. Ő aztán az érdekes, különleges arc mintapéldánya és mellé milyen sikeres :))
4/6 anonim válasza:
Több modellnek is asszimetrikus az arca.
Nálunk simán tudták sminkkel korrigálni, vagy volt amikor direkt hangsúlyozni is szerették volna, tehát direkt jól jött.
Ha minden más adottságod meg van, akkor ez nem jelent problémát.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. A többi adottságom elvileg megvan hozzá, úgyhogy majd próbálkozom :)
2009. jún. 4. 16:18
6/6 anonim válasza:
Hmm. Nagyon örvendek, hogy megtaláltam ezt a kérdést s rá a válaszokat. Ugyanez a helyzet nálam is. Az egyik szemem kicsit lennébb van, mint a másik és ez a felső szemhéjnál látszik inkább. Főleg az érdekel engem is, hogy így lehet-e olyasmi szakmában tevékenykedni, mert engem zavar és eddig nem tudtam megbékélni vele. De már ez is biztat, hogy más is van így. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!