tudod, most azt hiszed jócsaj vagy, ez igaz is, de 15 év múlva a többség bottal sem piszkálna meg..
szerintem nem kell túl sok ész, hogy tudja valaki, te a sexen kívül semmire sem vagy jó, de persze ez csak egy vélemény..
Szerintem nem ő van a képen !!
ÉS,lehet,csak direkt pózolt így,valakinek..én is szoktam csakúgy h.lye képeket csinálni,pl. barátnőmmel,amit megbeszélünk,hogy nem rakjuk fel sehova sem!
A ruhát is csak lehet egyszer vette fel meg ezt a pózt is.
Nem ismerhetitek milyen is ! Amúgy,idősebbnek is tűnik, nem 13-14 éves "nagylánynak", szóval nem hiszem,hogy "Barbykahh" lenne a kép címe...
(Nem minden kislány írkál így persze,de sokan hiszik ezt menőnek! )
Szerintem,valaki direkt rakta fel,hogy ócsárolják a csajt..
Igazából... Én nem szeretnék olyan lenni mint te. Ahogy elolvastam a kommenteket,könny szökött a szemembe mert egyszerűen nem hiszem el,hogy van valaki aki felrak magáról egy ilyen képet és elvárja,hogy mindenki istenítse és a negatív kritikát úgy kezelte,hogy "Csicskák vagytok" stb... Nagyon remélem,hogy én SOHA nem leszek ilyen 30 éves koromban :(
14L
Jajjj, ő nem "Barbykaah", hanem egy volt középiskolás osztálytársam (természetesen nem Barbi), aki nem ilyen buta p*csa, amilyenként "Barbi" próbálja lejáratni.
Elég szánalmasnak tartom, akinek az ilyen baromság jelenti az egész örömöt az életében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!