41/79 anonim válasza:
Az írásod és a kinézeted alapján éretlennek, tipikus plázacicának gondollak, nekem nem kellenél. Jobban szeretem a természetes szépséget.
42/79 anonim válasza:
43/79 anonim válasza:
Azta büdöskur*vafa*szba mekkora egy beképzelt ringyó vagy. Ugrott a véleményem.
44/79 anonim válasza:
10-ből 100-at érdemlek.. úú ez nagyon gáz. lekéne csapni téged...
45/79 anonim válasza:
Amúgy látszik csak olyan képeid vannak amiket te csináltál. Neked sincsenek barátaid akik fotóznának mi? :D Szánalomban vagy te 10-ből 100
46/79 anonim válasza:
48/79 A kérdező kommentje:
Ettől függetlenül engem akar mindenki. Már 4 üzenet jött innen ilyen suttyóktól, hogy írjak nekik, meg hogy tényleg én vagyok-e? Szóval nem ér semmit a fikázásotok.
2012. febr. 16. 19:33
49/79 anonim válasza:
Hát a profilod nagyon napiszar gyanús. Valaki küldje már be nekik a sok "ki szeret engemmmmm", "aki küldd kapcsolatot azzal lesszek kapcsibban" szövegeket. Egy ideig lesz mit nézni a napiszaron.
50/79 anonim válasza:
"Ettől függetlenül engem akar mindenki. Már 4 üzenet jött innen ilyen suttyóktól, hogy írjak nekik, meg hogy tényleg én vagyok-e? Szóval nem ér semmit a fikázásotok."
Tényleg? Rádmozdult 4 pin@hiányos észlény és márid mindenki téged akar? Besirok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!