51/79 anonim válasza:
kis csicskák buknak rád..arra aztán büszke lehetsz...senkinek nem kellesz csak egy patronra,de még talán arra sem mert egy beképzelt liba vagy..
52/79 anonim válasza:
Mindenki téged akar? Megdugni egyszer és otthagyni a pi*csába. De csak óvszerrel persze mert ki tudja mit szednének össze tőled. :D
53/79 anonim válasza:
már 4 üzeneted jött? fúú, igazán szerencsés vagy. nekem képet sem kell kitennem, hogy irogassanak. :D nem az a gond veled, hogy nem nézel ki jól, hanem hogy sokat gondolsz magadról. helyes csaj lennél, de úgy nézel ki, mint egy rossz ribanc. persze ebből kifolyólag miért ne próbálkoznának be nálad a pasik? egy numerát megérsz, de legyen valaki, aki elvisel 30 percnél tovább...
54/79 anonim válasza:
legalább már azt is tudjuk, hogy pont annyi eszed van, mint amennyi első ránézésre látszik :D
55/79 anonim válasza:
Tényleg mindenki őt akarja. 2oo lájknál ki rak magáról bikinis képeket. Összejött neki 15 öt. Ekkora failt :)))
56/79 A kérdező kommentje:
Csicskák vagytok!
2012. febr. 16. 19:42
57/79 anonim válasza:
Én sajnállak téged. Őszintén. Butuska vagy és önbizalomhiányos. Hiába próbálod meg leplezni, attól még szánalmasabb vagy. Gondolom Valentin napot is egyedül töltötted, vagy valaki "randizgattál". A nagy Ő téged nem fog megtalálni. Ebbe bele kell törődni. Te vagy az, aki mindenkinek ciki vagy. :( Sajnálom.
58/79 anonim válasza:
Annyira tudtam hogy ezt fogod írni :D Még a szóhasználatotok is ugyanaz neked és társaidnak xD
60/79 anonim válasza:
Miért kell mindig mindenkinek bántani a másikat? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!