Igazad van utolsó... Egyszerűbb lenne ha a természetes kiválasztódással kipusztulnának az ilyen életképtelen lények.
2012. febr. 16. 19:59
62/79 anonim válasza:
"miért kell mindig mindenkinek bántani a másikat? :("
azért mert okot ad rá! senki nem bántaná "szegénykét" ha nem lenne ilyen magamutogató ribizli.
Te is tuti ilyen lehetsz vagy barátnője vagy? bár kétlen két ilyen egós csaj egymást tuti nem bírná..:D:D
2012. febr. 16. 20:05
63/79 anonim válasza:
szarjál bele, hogy ki mit mond! jó csaj vagy! nekem tetszenek a göncök is amiket hordasz, néztem facebookon.
2012. febr. 16. 20:31
64/79 anonim válasza:
Gőzöm sincs, hogy ki ez a lány. De elképesztő, hogy hogy megrohanták, ezért mondtam... Egyszerűen kíváncsi volt a véleményünkre!
2012. febr. 16. 20:34
65/79 anonim válasza:
nem vagy szimpatikus.
27F
2012. febr. 16. 20:37
66/79 anonim válasza:
A kèpen látható hölgy csinos. Szerintem szép is.
2012. febr. 16. 21:43
67/79 anonim válasza:
Tucat vagy! Még vagy százezer ilyen beképzelt, magamutogató kényes p*csát tudok neked mutatni, mint amilyen te vagy...és még szebbek is!
Ismerek olyan lányokat is akik ezerszer szebbek nálad, még sincsenek elszállva maguktól. Ők NŐK, te szánalmas vagy!
2012. febr. 16. 22:01
68/79 anonim válasza:
Mekkora ribanc! LOL
2012. febr. 16. 22:16
69/79 anonim válasza:
Barbara minek csinaltal ilyen hulyeseget? az egy dolog hogy facebookra felrakod magad hogy a haverok lajkoljanak, de ide minek kellett kitenni magad? gondolhattad volna hogy nem mindenki fog elajulni toled nem??? raadasul egy ilyen kepet raksz fel amin rendetlenseg van korulotted? hogy nez mar ki az a szoba??? ne haragudj eleg ciki, es retvasnak tunsz miatta...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.