Nem furcsa ennek a lánynak a külseje?
Figyelt kérdés
Vagy azt mondanám rá, hogy gyönyörű vagy azt, hogy nagyon furcsán néz ki.Nem tudom eldönteni, olyan furcsa érzés ránézni.Mintha egy játékbaba lenne.Kíváncsi vagyok, hogy életben milyen, hogy csak a képeken tűnik-e ilyen élettelen, mű embernek.
[link] (több képet is nézhettek ha visszalépkedtek az oldalon legalul)
2012. febr. 13. 09:34
11/17 anonim válasza:
A szemei óriásiak, amik még hihetőek, de nekem az egész csaj egy photoshop-nak tűnik.:S Olyan mű... Amúgy nem sokan tudják, vagyis az én környezetemben nem sokan, hogy ő (volt?) Dakota Rose. Csak hát kisebb-nagyobb átalakításon ment keresztül..
12/17 anonim válasza:
Szép, de olyan, mintha egy 11 éves ragadt volna a testében.
13/17 mus musculus válasza:
Tényleg nem nagy a szeme, csak hülyén van kihúzva, bárki tud ilyet csinálni magának. Nem photoshop (legalábbis nem full), mert videón is valahogy így fest.
14/17 anonim válasza:
Ez a stílusa annyira nem jön be. Dakotának szerintem jobban állt az előző stílusa.
Szerintem nem ronda, de nem is szép. Túl porcelán baba stílusú, és minden képen ugyan olyan fejet vág kb.
15/17 anonim válasza:
kicsit porcelánbabás,bár van benne fotoshop biztos.de amúgy aranyos.
16/17 anonim válasza:
Pontosan úgy néz ki, mint egy anime szereplő.
17/17 anonim válasza:
Ez a csajszi meg van műtve szerintem, mert hallottam hogy vannak olyan lányok valahol japánban (vagy ilyesmi helyen), és barbie babává műtik az arcukat, testüket. Tuti hogy mű a csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!