Nem furcsa ennek a lánynak a külseje?
Figyelt kérdés
Vagy azt mondanám rá, hogy gyönyörű vagy azt, hogy nagyon furcsán néz ki.Nem tudom eldönteni, olyan furcsa érzés ránézni.Mintha egy játékbaba lenne.Kíváncsi vagyok, hogy életben milyen, hogy csak a képeken tűnik-e ilyen élettelen, mű embernek.
[link] (több képet is nézhettek ha visszalépkedtek az oldalon legalul)
2012. febr. 13. 09:34
1/17 anonim válasza:
nem lehet, hogy photoshop nagymértékben? egészségtelenül nagyok a szemei a fejméretéhez képest. és gyönyörű a bőre. de szerintem szép :) érdekes feje van, mindenesetre.
30N
3/17 anonim válasza:
Tul nagyok a szemei :O olyan UFO feje van töle .. E.T jut az eszembe ha rá nézek
4/17 anonim válasza:
Valamelyik horrorban simán szerepelhetne, nagyon műhatása van, úgy néz ki, mint egy ufó. Szabályosan megijedtem tőle!
5/17 anonim válasza:
szerintem aranyos, kislányos...kicsit nagy a feje a testéhez képest
6/17 anonim válasza:
Nem olyan nagyon a szemei, csak úgy sminkeli magát és úgy rakja fel a műszempillát, hogy úgy tűnjön. A stílusa furcsa, olyan babás, de gondolom ez a lány vagy japánban él vagy japán fan (nem tűnik japánnak amúgy, talán félvér?) és ott ez elég megszokott..
7/17 anonim válasza:
szerintem nagyon-nagyon fiatal, azért néz így ki. Ja meg persze photoshop :)
8/17 anonim válasza:
én nagyon nem szeretem :/ túl ijesztő, és szürkék a szemei...
9/17 anonim válasza:
Szerintem is kicsit ijesztő. :// És nem photoshop, mert vannak videói is... Amúgy a szeme se olyan túl nagy, ha így sminkelném ki nekem is ekkora szemeim lennének. (mondjuk nekem smink nélkül is nagyok, csomóan mondták, hogy milyen ijesztő a szemem. :D) Az egész stílusa meg az arca is olyan mintha egy játékbaba lenne. Szépnek szép, de olyan aranyos kislányosan. Fura tényleg...
10/17 A kérdező kommentje:
És ilyen sminket hogyan lehet készíteni?Videót találhatok valahol?
Köszönöm az eddigi válaszolat!
2012. febr. 13. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!