Szerintetek elég durva lenne, ha átíratnám a nevemet?
Pénzbe fog kerülni...nem kevésbe, mivel új személyi kell, új lakcímkártya, tajkártya..stb Minden okiraton, bizonyítványon át kell akkor írni és mindenért fizetni kell. Meg asszem kell mellé valami indoklás is, hogy miért akarod átíratni.
Amúgy meg nekem a Rita jobban tetszik.
Azt fogják gondolni rólad hogy a VV seherezádét majmolod...
Szerintem hülye lennél ha átíratnád de a te dolgod:)
Pff... Ugy meg bánod majd ,hogy a fene fog tényleg megölni, Tudom ,hogy ez korral jár, én is ebben a korban mindenkép atakartam cseréltetni.. de hála ,hogy nem tettem
Különben is ehez kell egy jó adag pénz , mikor nekem mondták ugyanigy voltam,hogy á bisztos megéri , meg nem lehet olyan borzalmas ára .......de igen.
Ugyhogy azt ajánlom ,hogy nőj fel először mert nem kis dolog egy név változtatás
18 alatt szülőnek kell kérvényeznie, bár nincsenek gyerekeim, de ha az én kölyköm akarná Seherezádéra változtatni a nevét nem engedném neki...
Amúgy józan ésszel, a szüleid okkal adták azt a nevet neked, amit, nyilván hozzá vannak szokva, így ragaszkodnának hozzá. Másrészt ahogy írták, ez tényleg rengteg pénz, és csak saját magaddal b*sznál ki.
Szóva összegezve: játszál mást.
Ez amolyan fellángolás,13 évesen én se szerettem a nevem és tádám még mindig az, és meg is szerettem az évek alatt.
Majd ha 18 évesen még mindig akarod,akkor nyugodtan megcsinálhatod,de addig bírd ki azt a pár évet,addig amúgy is húszmilliószor meg fogsz változni.
Egyébként is mire jó az?A barátaidnak,szüleidnek amúgy is mindig Rita maradsz :)
Egyébként szerintem szép név,tudtad,hogy gyöngyöt,tenger csillagát jelent?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!