Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek hülyeség magamra...

Szerintetek hülyeség magamra tetováltatni a nevemet?

Figyelt kérdés
de nem rendes betükkel hanem mondjuk héberül
2011. aug. 20. 23:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

azt tetováltasd magadra amit te szeretnél,és ami neked jelent valamit,fontos,és biztosan tudod hogy nem rossz döntés.ne mások véleménye alapján dönts,mert az ember magának tetováltat,nem másoknak.

miért pont héberül?

2011. aug. 20. 23:41
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Én biztos nem varratnám magamra. Csak tudom, hogy hívnak. Inkább ha már valamit akarsz akkor valami szép idézetet héberül vagy vmi hasonlót.

17/L

2011. aug. 20. 23:41
 3/13 anonim ***** válasza:
55%

Miért a nevedet?! Ennyire szereted? xd

akkor már szerelmed nevét:D de én olyan szót varratnék akkor már, ami nekem sokat jelent.. vagy ilyesmi..

egyébként,hova szeretnéd?

2011. aug. 20. 23:52
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
a szerelme nevét remek ötlet,főleg ha esetleg szakításra kerül sor -.- számomra ez a legnagyobb hülyeség,ha valaki ilyen tetkót varrat.--
2011. aug. 20. 23:57
 5/13 anonim ***** válasza:
A szerelmed nevét hülyeség, mert egyszer úgyis szakítás lesz a vége. És majd megbánnád. De a neved mindig ugyan az lesz, nem változik, nem vész el, és szerintem egész jó ötlet. De magadnak tetszen, ne másnak. Kit érdekel más véleménye? Az jó hogy megkérdezted nem az a gond, de hogy miért baj hogy a nevedet akarod tetováltatni???
2011. aug. 21. 00:01
 6/13 anonim ***** válasza:
93%
Egyik ismerősöm magára tetováltatta a szerelme nevét. Egyszer találkoztunk kérdezem tőle ki az a Gizi? Azt mondja a volt nőm, de nem baj, mert anyámat is így hívják. xD xD . Hatalmas xD . A szerelmed nevét ne.
2011. aug. 21. 00:11
 7/13 anonim ***** válasza:
aztaqrva:D:D:D
2011. aug. 21. 00:14
 8/13 anonim ***** válasza:
65%

húú én olyat hallottam hogy a szívedbe is beletudják vésni valahogyan a szerelmed nevét, illetve ilyen kisebb neveket.

amúgy tényleg azt tetováltass magadra,ami hozzád közel áll, valami fontos emlék / érzés, stb stb. idézet is jó lenne :)

2011. aug. 21. 01:12
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

húú én olyat hallottam hogy a szívedbe is beletudják vésni valahogyan a szerelmed nevét, illetve ilyen kisebb neveket.

ennél nagyobb hülyeséget nem hallottam

de mivel véleményt kértél én elmondom : szerintem hülyeség,akkor már csinálj csillagot vagy valami egyebet,amúgy nem tudod megjegyezni a neved vagy mi?:D

2011. aug. 21. 09:04
 10/13 anonim ***** válasza:
Szia.Először is ő szerencsére nem a szerelme nevét akarja magára tetováltatni.:) Ha pedig ennyire szereted a neved és jól is néz ki azon a nyelven amit magadra akarsz varratni akkor csináltasd meg! :D
2011. aug. 21. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!