Pontosan mennyibe kerülne ha átíratnám a nevemet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! át szeretném íratni a nevemet (nem házassági okból)és a keresztnevem után szeretném felvenni, mivel nem múltam még el 18 ezért megkérdeztem szüleimet akik belementek a dologba...viszont nem tudom h mennyit kéne perkálni ezért??? léccy segítsetek előre is köszönöm2009. márc. 22. 15:41
1/2 anonim válasza:
Szia! Én vezetéknevet változtattam 4 éve, édesanyám vezetéknevét vettem fel. Bementünk az anyakönyvi hivatalba, ahol kitöltöttek egy nyomtatványt, édesanyám aláírt egy hozzájáruló nyilatkozatot, hogy használhatom az ő nevét, meg kellett indokolni, hogy miért változtatok nevet, ez összesen akkor 10.000 Ft-ba került, plusz személyi igazolvány (1.500), lakcímkártya (500). TB és Adókártyát ingyen kaptam újat, mivel ez a név lett egyben a születéskori nevem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!