Banki átutalással, küldtem 9000 ft-ott az Oktatási Hivatalnak, a gond az hogy utólag vettem észre hogy a Közleménybe a 12 jegyű számon kívül nem szabad semmi mást írni, én sajnos még a nevemet írtam. Ebből lehet valami nagyobb gond?
Legegyszerűbb, ha felhívod őket, és megkérdezed. Vagy írsz egy mailt.
Telefon általános kérdésekben:
A felvételi eljárással kapcsolatos általános kérdésekben a 1818-as számon (1-es nyelvválasztó / 6. menüpont, felsőoktatási felvételi tájékoztatás) a Kormányzati Ügyféltájékoztató Központ ad tájékoztatást.
Telefon folyamatban lévő felvételi ügyekben:
(36)-1-477-31-31,
E-mail:
info@felvi.hu
Nem jól mondtam, bocs.
Felvi:
Figyelem! A felvételi azonosító szám hiányában a befizetett összeg nem azonosítható egyértelműen. Ez azt is eredményezheti, hogy a befizetés nem kerül jóváírásra a jelentkezőnél, így jelentkezései kizárásra kerülhetnek. Fontos, hogy a közlemény rovatba a felvételi azonosító számon kívül egyéb szöveg vagy más információ ne kerüljön! Az átutalásról szóló bizonylat másolatát a felsőoktatási felvételi jelentkezés hitelesítéséhez az Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190 postacímre meg kell küldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!