Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon csúnyák a melleim?

Nagyon csúnyák a melleim?

Figyelt kérdés

Másfél évvel ezelőtt még 85 C/D méretekkel rendelkeztem, de ma már sajnos csak 80 B/C. 13 kilót fogytam, de nem tudatosan és sajnos a melleim szinte teljesen eltűntek és megereszkedtek. Nagyon szerettem a melleimet. Teljesen elvesztettem az önbizalmamat. :(:(:(

[link]

[link]

[link]

2012. febr. 8. 22:19
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
:'( :'( :'( :'( :'(
2012. febr. 9. 12:49
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

hát ezek tényleg csúnyák

most értem én, hogy vígasztalni próbálnak, de én most leírtam a véleményemet, nem kell ez a kommentem után hülyeségeket írnia senkinek, mert igenis lógnak, és nem is szépek, de az azé már túlzás, hogy bottal sem piszkálná meg, mondjuk én se szívesen érnék hozzá, de ha te lennél az utolsó nő a földön, akkor mondjuk igen, elfogadnám, szóval biztos lesz egy faszi, aki így is elfogadja, de valószínűleg nem lesz egy banderas, inkább valami depardieau

2012. febr. 9. 13:52
 13/19 A kérdező kommentje:
Azt hiszem inkább megmaradok magamnak :'(
2012. febr. 9. 14:22
 14/19 anonim ***** válasza:
A lógós mellek közül szerintem a tiéd kifejezetten szép, másnak ennél sokkal borzalmasabb. Én is fogytam, mondjuk az enyém eleve sokkal kisebb volt, de a formája hasonló, soha senki nem dobott miatta. Ne aggódj, lehet hogy képről senkinek sem fog tetszeni, de az emberek sokmindent csúnyának látnak képen, aztán élőben valahogy mégsem számít, ha ismerik a tulajdonosát. Itt olyan kritikát fogsz hallani, ami csak a mellednek szól és nem neked, ez pedig egy lógós mell. De gondolj bele, ha narancsbőr van a combodon és kiteszel egy képet, fogsz rá kapni 50 fikázós kommentet, élőben ez mégsem lényeges. Ha valamiről direkt kritikát kell mondani, akkor arra bárki képes, de ebből nem tudod felmérni, mennyi a jelentősége.
2012. febr. 9. 14:48
 15/19 anonim ***** válasza:

most mért lettem lepontozva?

talán nem tetszik a véleményem?

hát ez van!

2012. febr. 9. 19:34
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ne vészes. mellfeszesítő gyakorlattal szép lesz :)
2012. febr. 9. 21:03
 17/19 anonim ***** válasza:

nem vészes.Lógnak,igen de senki nem tökéletes ezért ne veszitsd el az önbizalmad. Sporotlj sokat,hogy a tested többi része szép és izmos legyen,hidd el snekit nem fog érdekelni hogy a melled nem tökéletes mivel nem az a legfontosabb.

Egyébként (csak,hogy ne keregess hiú űbrándokat) mellizom erősitő gyakorlatok semmit nem fognak vele csinálni,mivel a bőr és a kötőszövet nyúlt meg.

2012. febr. 12. 13:25
 18/19 anonim ***** válasza:

az én melleim is lógtak, csak az enyémek kisebbek. nekem is súlyvesztés miatt lógtak. én úgy orvosoltam a dolgot, hogy vettem feszesítőkrémet és azzal masszírozgattam a mellemet minden nap. több krémet is kipróbáltam. meg persze nem hagytam lógni őket, otthon is melltartót vettem föl, csak alvásnál vettem le. feszesítő gyakorlatokat is csináltam, bár azok a lógóbőrre tényleg nincsenek hatással, de legalább izmosabb lett a mellem.

a lényeg, hogy most már nem lógnak a melleim.

2012. febr. 12. 16:11
 19/19 anonim ***** válasza:
Utolsó, megkérdezhetem, milyen krémeket használtál? Illetve milyen gyakorlatokat végeztél? Én sok kézi súlyzós gyakorlatot, illetve fekvőtámaszt végzek már vagy két éve, de semmi javulást nem tapasztalok. :(
2012. febr. 12. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!