Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csúnyák a melleim? (kép)
A volt barátom utólag gúnyosan megjegyezte: csúnyák, kicsik, formátlanok a melleim. Azóta nagyon gátlásos vagyok, attól tartok igaza lehet. Őszinte véleményeket várok, ne kíméljetek! 20/L
Szerintem jók, nekem bejön!!
Nem értem ez valakinek miért kicsi, pont jó a méret!
18/f
Lány vagyok és gondolom elsősorban fiúk válaszára vagy kíváncsi, de azért válaszolok. Egyáltalán nem csúnyák, nem formátlanok. Sőt nem is kicsik. A "volt barátom azt mondta" szövegeknek SOHA nem szabad hinni! Legfőképp nem szabad gátlásosnak lenni miattuk... SOHAAAAA! de tényleg. Ezeket kb. 110%-ban csak úgymond "bosszúból" mondják a szakítás után. Ne halgass rá!
17/L
Hát én csaj vagyok, bár a méret jó, csak kicsit lóg szerintem, vagyis az enyém valahogy így nem lóg, hanem így jobban áll melltartó nélkül is, de amúgy szerintem jó... :)
Ez miatt ne szégyenkezz
Nézd. Vannak szebb mellek és szerencsésebb formák is, ettől függetlenül szép és kívánatos a tiéd is. Hidd el nem ettől leszel jó nő vagy rossz, milliónyi egyéb szempont van, amitől vonzóbb lehetsz, illetve amitől jobb vagy rosszabb nő leszel az ágyban :)
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!