Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg csúnyák a melleim? (kép)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csúnyák a melleim? (kép)

Figyelt kérdés

A volt barátom utólag gúnyosan megjegyezte: csúnyák, kicsik, formátlanok a melleim. Azóta nagyon gátlásos vagyok, attól tartok igaza lehet. Őszinte véleményeket várok, ne kíméljetek! 20/L

[link]

2012. jan. 5. 22:19
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi gáz nincs vele,nem csúnyák a melleid.Az exed viszont elég bunkó lehet.Amúgy meg ne foglalkozz azzal akinek nem tetszik,fogadd el magad.
2012. jan. 6. 10:10
 32/38 anonim ***** válasza:
neeeeeeeem 20
2012. jan. 6. 10:21
 33/38 anonim ***** válasza:
44%
Na hogy legyen egy őszinte vélemény is, ne csak nyalizós: igen, csúnyák!
2012. jan. 6. 10:35
 34/38 anonim ***** válasza:
Olyan buták az ilyen lányok....Adnak az ex szavaira,most gondolj bele kérdezőlány, ha anyira csúnya lennél szerinte, akkor nem is jött volna össze veled,nem?Szerintem azért mondta, hogy rosszul érezd magad, és sikerült neki úgy látszik.Az én legutolsó ex barátnőmnek tényleg kicsi mellei voltak, és mégsem mondtam meg neki, mert nem akartam se meg bántani,se semmi ilyesmi,nekem abban semmi élvezetem nincs.Igaz nem tartjuk a kapcsolatot,és bizonyos szintig utáljuk egymást de akkor se akarunk egymásnak rosszat.(ő se mondta hogy túl kövér vagyok,pedíg az vagyok)
2012. jan. 6. 11:23
 35/38 anonim ***** válasza:
Sztem szépek. De minden női mell szép, ami nem mű és nem lóg.
2012. jan. 6. 13:54
 36/38 anonim ***** válasza:
Szepek.
2012. jan. 6. 18:15
 37/38 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem az. Én inkább átlagos formásnak mondanám.
2012. jan. 7. 11:51
 38/38 anonim ***** válasza:

A melleid szépek, de rád férne egy kis mozgás. Túl puhának, és gyengének tűnsz.. :S

Persze az összkép lehet más is.

2012. jan. 7. 12:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!