Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon csúnyák a melleim....

Nagyon csúnyák a melleim. Lehet rajta segíteni? Ha igen, hogyan? (kép)

Figyelt kérdés

Melltartóban nem látszódik, de anélkül nagyon csúnya:(

A két kép között van kb.

[link]

[link]

2011. aug. 31. 14:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

plasztikai sebésszel beszélj...

szerintem meg szebbek mint az enyémek, mert az enyém még ekkor sincs :S

2011. aug. 31. 14:16
 2/16 A kérdező kommentje:

Jajj, írni is akartam, hogy kivéve a plasztikai sebész:D Biztos nem fogok műanyagot tetetni bele.

Meg nem is a mérete a legrosszabb, hanem hogy ilyen undorító a bimbóm, mintha fel lenne dúzzadva. Hidegben egy fokkal jobb.

2011. aug. 31. 14:24
 3/16 anonim ***** válasza:

Sajnos ezzel nem nagyon lehet mit csinálni...Hány éves vagy?Hátha még nőni fog és akkor szebb lesz.

21/L

2011. aug. 31. 14:55
 4/16 anonim ***** válasza:
nekem is ilyenek sajnos:(
2011. aug. 31. 15:29
 5/16 A kérdező kommentje:
18. Nagyon picit nőtt idén, jobb is lett.
2011. aug. 31. 15:34
 6/16 anonim ***** válasza:
ám ezzel mi a baj? én semmi csúnyát nem látok benne. Ez egy női mell. vagyis kettő :)
2011. aug. 31. 15:43
 7/16 anonim ***** válasza:
45%

Esetleg szedhetnél fogamzásgátlót,sokaknak segít sok mindenben,és még a terhesség ellen is véd :) Mindenképp olyat írass fel a nőgyógyásszal,aminek alacsony a hormontartalma,de ezt vele beszéld meg.

21/L

2011. aug. 31. 15:58
 8/16 anonim ***** válasza:
Mellbimbód, melled formája az genetikus, azzal mit kezdeni nem lehet. Vannak mellfeszesítő-erősítő gyakorlatok, de azok nem az általad vázolt problémán segítenek.
2011. aug. 31. 16:25
 9/16 anonim ***** válasza:

Istenem...a mellbimbó formáján nem fog változtatni a fogamzásgátló tabletta. Ilyen baromságot azért nem kellene mondani. Nem csodaszer az, hogy mindenre azt kelljen adni.

Kérdező: Kb. minden olyan nőnek ilyesmi a melle, akinek kicsit nagyobb a bimbója. Egyáltalán nem olyan csúnya, mint ahogy te gondolod.

2011. aug. 31. 20:47
 10/16 A kérdező kommentje:
Nem olyan csúnya? Ez most komoly?:)
2011. aug. 31. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!