Nagyon csúnyák a melleim. Lehet rajta segíteni? Ha igen, hogyan? (kép)
Melltartóban nem látszódik, de anélkül nagyon csúnya:(
A két kép között van kb.
Egy kicsit kicsi az önbizalmad. Szerintem a második képen látható mellek kifejezetten szépek, az elsővel sincs baj - tehát ha a tiéd a kettő között van, akkor az én ízlésemnek tökéletesen megfelelne.
Ne aggódj, rengeteg olyan pasi van, aki megőrülne tőlük ;-)
Azt írta a kérdező,hogy mikor nőtt egy picit a melle attól jobb lett a helyzet.Több ismerősömnek nőtt a melle a fogamzásgátló hatására,ezen az analógián elindulva bátorkodtam ezt javasolni.Én sokadjára végiggondolva sem érzem akkora bődületes ostobaságnak azt amit leírtam.Nyilván nem csodaszer,nekem azonban rengeteget javított több problémámon is (pl.fájdalmas menstruáció,pattanásos bőr).Ez is egy opció amit ki lehet próbálni,ha az ember eléggé el van keseredve,szinte bármit megtenne a változás érdekében.
21/L
Kedves kérdezõ!
Priviben feltettem neked témával kapcsolatos néhány kérdést, és némi tanáccsal láttalak el :) Kérlek, válaszolj rá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!