Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon csúnyák a melleim....

Nagyon csúnyák a melleim. Lehet rajta segíteni? Ha igen, hogyan? (kép)

Figyelt kérdés

Melltartóban nem látszódik, de anélkül nagyon csúnya:(

A két kép között van kb.

[link]

[link]

2011. aug. 31. 14:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Igen, komoly. Nagy a mellbimbód és ennyi. Csomó nőnek van nagy mellbimbója.
2011. aug. 31. 21:41
 12/16 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen, és hidegben pindurira összemegy a bimbóm.:D 18 vagyok én is, de kisebb a mellem, mint a képeken. de jól van az, még változhat egy picit. ráadásul a lányok akiket láttam melltartó nélkül, akik egyébként már elég sokan voltak, hát nekik is ilyen.:)
2011. aug. 31. 21:46
 13/16 anonim ***** válasza:

Egy kicsit kicsi az önbizalmad. Szerintem a második képen látható mellek kifejezetten szépek, az elsővel sincs baj - tehát ha a tiéd a kettő között van, akkor az én ízlésemnek tökéletesen megfelelne.

Ne aggódj, rengeteg olyan pasi van, aki megőrülne tőlük ;-)

2011. szept. 1. 10:11
 14/16 anonim ***** válasza:

Azt írta a kérdező,hogy mikor nőtt egy picit a melle attól jobb lett a helyzet.Több ismerősömnek nőtt a melle a fogamzásgátló hatására,ezen az analógián elindulva bátorkodtam ezt javasolni.Én sokadjára végiggondolva sem érzem akkora bődületes ostobaságnak azt amit leírtam.Nyilván nem csodaszer,nekem azonban rengeteget javított több problémámon is (pl.fájdalmas menstruáció,pattanásos bőr).Ez is egy opció amit ki lehet próbálni,ha az ember eléggé el van keseredve,szinte bármit megtenne a változás érdekében.

21/L

2011. szept. 1. 13:37
 15/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdezõ!

Priviben feltettem neked témával kapcsolatos néhány kérdést, és némi tanáccsal láttalak el :) Kérlek, válaszolj rá! :)

2011. nov. 14. 21:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Gyönyörűszép cicijeid vannak, szép egészséges nagy mellbimbókkal, ne csinálj velük semmit! Az ilyen mellbimbókat nagyon jó szopikázni, meg nyelvvel játszadozni velük, kár lenne plasztikával tönkretenni őket.
2012. jún. 4. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!