Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csúnyák a melleim, már csak a...

Csúnyák a melleim, már csak a plasztika segíthet?

Figyelt kérdés

Teljesen úgy néz ki mint a linken a 8. kép. :(

[link]

Ha fázok, vagy hasonló esetekben, egész szép lesz, akkor felvesz egy kerek formát, de a nap legnagyobb részében ilyen. Nagyon félek, hogy mit fog mondani rá a barátom, nem merek levetkőzni se előtte...

18/L

2010. febr. 27. 23:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
Nem merek rákattintani a linkre.. Már egyszer megjártam ezzel a szopoalarc izével...
2010. febr. 28. 00:03
 2/12 A kérdező kommentje:
Bocsi, de csak ezen találtam olyan képet, ami megfelelő. És rákattinthatsz, azért lelki sérülést remélem nem okoz. :D
2010. febr. 28. 00:08
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
hát nem is tudom ha nem akarod meg műttetni hordj ilyen szívacsos melltartót vagy nem tudom :) de szerintem inkább műttesd meg
2010. febr. 28. 08:18
 4/12 anonim ***** válasza:
Hát ha tényleg ilyen csúnya, akkor műtét...
2010. febr. 28. 14:35
 5/12 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyesmi a melled gondolom, csak világosabb kivitelben, nem?

2010. febr. 28. 20:40
 6/12 A kérdező kommentje:
Inkább haonlít az általam említett 8. képre. Amit te mutatsz, azon inkább mintha két részből állna, de nekem nincs meg a formás része, és a sötétebb rész majdnem akkora mint a világos.
2010. márc. 1. 00:25
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem lehet vmi tornával tenni ellene? Vagy ha esetleg fogynék, nem vagyok kövér, inkább ilyen átlagos, 60kg vagyok, szóval ha fogynék 5-10 kilót, javulna valamit, vagy még rosszabb lenne?
2010. márc. 1. 00:27
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Elég nagy gyökérség ez a link...ronda mellek...röhejes, hogy manapság mindenkinek átlagos külsővel kell rendelkeznie, hogy szépnek tartsák

átlagos méretű száj, szem, orr, átlagos méretű fenék...itt mellbimbó v mi...ha vmi egy kicsivel nagyobb v kisebb a "normálisnál", akkor már csúnya

mint vmi náci ideológia

Fogadd el magad! 18 évesen már igazán ideje. Komolyan azt hiszed, hogy a barátod vmi rosszat fog rád mondani? Hiszen szeret. Innentől majd ezzel együtt.

Ez a képsorozat is azt bizonyítja egyébként, hogy ezek a lányok is elfogadták magukat, és nem szégyenlik a testük.

2010. márc. 2. 20:38
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
mi nők vagyunk, máshogy nézünk egy csöcsre és a barátod is máshogy néz majd rá. ha ő szeret akkor édesmindegy lesz neki h milyen a melled. látod a képek alapján is h nemte vagy az egyetlen ilyen mellekkel, de még azok a lányok is élnek, gondolom nemegynek férje is és gyereke is van már. úgyhopgy nemértem mibajod?
2010. márc. 3. 00:04
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Mellből fogyni? Az még a nagyonszép mellnek sem tesz jót.

Valószínű a forma nem változna előnyére(kisebb, lógósabb,plöttyebb lenne)

2010. márc. 3. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!