Valaki nem tud valami jooltletet, hogy mitool no legalabb egy picit nagyobbra a mellem? No plasztika.
Figyelt kérdés
Es kerem aki huesegeket aakar irni kussoljon,nincs szuksegem arra h kioktass v leblamalj.2009. nov. 11. 15:11
1/3 anonim válasza:
Hááát szerintem max. push-up. Hallottam valami vákuumos mellnövelőről, ami a reklám szerint szuper, de akik kipróbálták, azok szerint kamu.
Meg ha hiszel az ilyen ezoterikus dolgokban, vannak, akik kézrátétellel vagy mivel csinálnak mellnagyobbítást, de szerintem ez is kamu. Meg persze rohadt drága. Mindenesetre utánanézni érdemes lehet.
2/3 anonim válasza:
Ja, ha találsz valami tuti módszert lécci írd meg, nekem is jól jönne :) első voltam
3/3 anonim válasza:
fogamzásgátló tabletta :) nekem megnövelte, de persze csak ezért nem kell elkezdeni szedni, gondolom rájöttél magadtól is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!