Szerintetek a plasztika beavatkozásokat be kellene tiltani 20 év alatt és 60 év fölött?
Szerintem felső korhatár nem kell. Egy tisztességben megöregedett nő aki egész életében dolgozott vagy gyűjtögette a nyugdíját miért ne költhetné plasztikára ha őt az teszi boldoggá? Ha ettől fiatalabbnak és boldogabbnak érzi magát az nekem miért fájjon?
Viszont az dühít, hogy a lányok már 17 évesen a nemi szervüket és a mellüket akarják átszabatni.
Szerintem oké a 20 is, nem csak a 18.
Viszont ha szükséges a plasztika akkor lehessen fiatalabb korban is. Olyanra gondolok, hogy rekonstrukció meg hasonlók, tehát amikor tényleg szükség van rá nem csak hóbort.
Felső korhatár szerintem sincs.
De fiatal korban egyrészt az ember még meggondolatlan, a hormonjai gondolkodnak sok esetben :) illetve hát könyörgöm az emberi szervezet, test még "nem kész" 20 évesen!!! Az orrod lehet, az nem fog változni, na de a melled, az alakod még formálódik.
Szóval igen, szerintem 20 alatt semmiképpen sem javasolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!