Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg csúnyák a melleim? (kép)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csúnyák a melleim? (kép)

Figyelt kérdés

A volt barátom utólag gúnyosan megjegyezte: csúnyák, kicsik, formátlanok a melleim. Azóta nagyon gátlásos vagyok, attól tartok igaza lehet. Őszinte véleményeket várok, ne kíméljetek! 20/L

[link]

2012. jan. 5. 22:19
1 2 3 4
 21/38 Macs1209 ***** válasza:

Végre egy nő is hozzászólva :)

Amúgy az én szememben ez már nagy. Vagyis jó. Ennél nagyobbat minek... Kisebb meg, na jó. Az alakodhoz

nézve (amennyire látszik), pont jó. Perfection...

Kis f@sz helyett a "minden orgazmust színleltem" lehet jobb, nem ?

2012. jan. 5. 23:19
 22/38 anonim ***** válasza:

Semmiképpen nem mondanám rondának, formátlannak és még kicsinek sem. Nem mondom, hogy nem láttam még szebb melleket, de hogy ronda lenne....baromság.

Átlagos méretű, normális mell alakja van, nem is lóg igazán.

Én nem szégyenkeznék, ha ilyen mellem lenne.

2012. jan. 5. 23:54
 23/38 anonim ***** válasza:
Láttam már szebbet is de nincs vele az ég világon semmi probléma. Kicsinek meg végképp nem mondanám pont ideális tenyérbeillő méret.
2012. jan. 6. 00:01
 24/38 anonim ***** válasza:
ezekkel a mellekkel szívesen el lennék,nagyon kívánatosak szerintem.ha nincs photoshopozva,akkor tökéletesek
2012. jan. 6. 00:42
 25/38 Macs1209 ***** válasza:
Nincs, azt már észrevettem volna :) Inkább a mögöttelevő nő gondolatai érdekelnének most :D
2012. jan. 6. 00:49
 26/38 anonim ***** válasza:

Ha egy mérettel nagyobbak lennének, az annyira nem tetszene, ezek olyan jó, tenyérbemászó melleknek tűnnek, szóval nem, semmiképp sem csúnya, vagy ilyesmi. Kicsit szétállnak a súlyuk miatt, de ekkora még belefér.

21F

2012. jan. 6. 01:06
 27/38 anonim válasza:

Szerintem nagyon szép melleid vannak. Egyáltalán nincs okod szégyenkezni miatta, és főleg gátlásosnak nem szabad lenned!

A volt barátod csak bosszúból mondta ezt, szóval fel a fejjel!

30F

2012. jan. 6. 01:26
 28/38 lownoise ***** válasza:
nekem tetszik.formásak.
2012. jan. 6. 01:52
 29/38 anonim ***** válasza:

Mekkora egy tapló az exed. Semmi baj velük, akkor az enyémekre mit mondana, ami kisebb.

Remélem te pedig jól kicinkelted a farkát:D

2012. jan. 6. 03:17
 30/38 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, ezek miatt a cicik miatt abszolút nem kell szégyenkezned. Nincs olyan normális pasi, aki erre azt mondaná, hogy ronda.
2012. jan. 6. 09:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!